Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanjinin buradaki diablesi diğerlrinden farklı. Her uzun ayrı ayrı yanıyor gibi. Gelecek bölüm netleşir. O vücut komple kor olmalı. Bu arada dediğim gibi sanji suitin tüm özelliklerini aldı. Bundan sonra suit giymesinin hiç bir mantığı yoktu zaten. Görünmez olabiliyor. Judge suite bağlı kalmanın dezavantajını masada kitlenip kalınca anlamıştı. Tüm çocukların suitsiz de suit güçlerine sahip olmasını sağlaması gerekiyordu. Suit üzerinde bir değişiklik yaptı. Sanji üzerinde yapamayacağı için suite birşeyler koydu. Umut etti sanji bir gün giymek zorunda kalır diye. Ve sanji giydi. Böylece suit özelliklerini sanjiye aktardı. Kardeşleri için ise böyle bir şeye gerek yoktur muhtemelen. Direkt onlar üzerinde değişiklik yapmıştır. Zaten bir iki bölüme anlaşılır. Yalnız sanjinin şuradaki diable vuruşu luffynin kataya g4süz vuruşlarından çok daha güçlü.

Yav yapmayın şunu, yok Sanji suitin gücünü sünger gibi emmiş felan. Sanji suiti kırarak gücünü azalttı demek bu kadarmı zor. Sanjiyi böyle aşağıya çekmek için övmeyin. :of:
 
Suit ile işi kalmamıştır bütün özellikler bedene geçti.Belki görünmezlik hariçtir.Yoksa sittin sene kırdırmaz Oda.Geçin bir kere o işleri.
Bu konuda kesin konuşamayız belki de Suiti giyerse dayanıklılığı, hızı vesaire daha da artıyordur.

@BattalGazi haklı bu konuda ama bize de şükretmesi lazım, Sanji 10 bölümdür terliyor bir kere gelip zorlanıyor dedik mi, demedik :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık