Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok merak etme Sanji bu durumu geride bırakacaktır. Kişiliğini daha fazla kaybetmeden suiti parçaladı.
Üstesinden gelebilecek durumda değil artık. Bilincini kaybedip vurmuş kadına, sonrasında normale dönünce hatırlıyor. Cavendish'in , Hakuba formuna benziyor.

Aslında bu gen uyanışı tamamen gerçekleşmediğini gösteriyor. Arc sonunda Vegapunk gelip Sanji'ye bir çözüm bulmadığı sürece bu sorun devam edecek.
 
-Bende başlarda çoğu insan gibi Sanji'nin "kadınlara vurmam" kuralını can sıkıcı buluyordum ama şimdi kendinde olmasa bile bir kadına vurmuş olmasına üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım açıkçası.

-Raid Suit ve gen uyanışı durumu bittiğine göre (en azından öyle görünüyor) Sanji'nin bir sonraki P-up'ı Kral Hakisi veya Alevlerinin kaynağı üzerinden olabilir.
 
Kendi ömründen yiyene kadar silahlanma hakine, fatihin hakisi ekleyerek saldırsana bilader? Bunu yapamıyor değilsin herhalde? Uzaktan saldırı atıyorsun saatlerdir.

Bir şey daha var derken? Başka ne için sabırsızlanıyor acaba? Zoro için iyi bir motivasyon kaynağı oldu Sanji'nin kendini öldürmesini istemesi ama önce bir iksirin yan etkisini yaşa da sonra sabırsızlan.

Sanji'nin içinde kendi iradesi olan başka bir güç kaynağı mı var şimdi? Sanji, Hulk'un gücünü bilinçli bir şekilde kullanan Bruce Banner gibi bir şeye mi dönüşecek yani? Ya da Cavendish&Hakuba vol2.
Yeni bir fikir değil ama yeni bir fikir olmasına gerek yok. Bakalım Sanji bu durumu nasıl ve ne zaman kabullenip yoluna devam edecek.
İlk bu gen uyanışı mevzusu olduğunda söylediğimiz ihtimaller gerçekleşmeye başladı. O zaman da bu güçle birlikte sanji duygulatını da kaybetmeye başlayacak ve ikinci bir hakuba mevzusuna dönebilir dedik ve şu an başladı. Bunların etkisinin geçici olacağını düşünüyorum sanji yine normal bir bireye dönecektir yoksa yine yeni yeniden, “Gözün arkada kaldı altın kalpli Sora :(
 
BM nin güçlü olduklarını kabul etmesi hadi gelin tahtımızı alın demesi hem onunda ineceğine işaret hem de artık yonkoular ciddileşmiyor küçümsüyor lafınında taca çıkması anlamına geliyor herhalde Kaido BM den daha fazla dayak yediğine göre oda anlamıştır savaşın boyutu değişti artık dişe diş kana kan.
 
Bölümde inanılmaz şeyler var dediler. Ben göremedim. Big Mom da açıkcası güçsüz gelmeye başladı bana. Kaido bir sürü darbe yedi. Adam bir kere şikayet etmedi. Big Mom ilk defa bir hasar aldı ağlamaya başladı.

Kid de güçlerini saklıyor. Ulan kan kardeşi oldunuz adamla neredeyse. Demek ki sonradan belki düşmanım olabilir diye düşünüyor. Hiç sevmedim bu hareketini. Luffy tüm sırlarını söylemişti Law'a. Keza Law da Luffy'e söylemişti sanki yeteneklerini.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık