Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji hayatı boyunca yapmayacağı bir şeyi yaptığını düşünüyor şuan ve kalkıp lütfü neyi tercih ederdi diye sorguluyor yada Korsanlar kralı neyi tercih ederdi diye. Sana ne la KK neyi tercih eder ? KK, kadınların içinden geçmeni tercih etse Wano'daki tüm kadınları dövecek misin ? Senin kendi karakterin yok mu ?

Kimsenin karakteri kalmamış bakalım Zoro'ya ne söyletecek, Korsanlar kralı yumruk atmamı mı tercih ederdi yoksa dişlememi mi :eek: Vov lafa bak.
Luffy'nin irade fena, herkesi mal etti.:D
 
En son biontech olduktan sonra omzumda kaşık durduğunda manyetik adam olmuştum meğer aşının bile arkasında Kid varmış. Böyyükk oyunu gördüm Odaaa
 
Bu kadına roket atar işlemiyorken, demirlerin hızlı bir şekilde çarpması maymun etmiş. Hani ortada haki maki olsa mantık çerçevesine sığdıracağımda o da yok. Kaido ile çarpışan yamato değişik tipli devlerden kaçıyor diğer mantıksızlık sırayla tek atması pek süre almaz gibi lütfü direk teklemişti birini haki bilmeyen haliyle.

Sanji okama kempoya başla da ortalık şenlensin bakalım.

Bu arada kendinden ömür alıp nesnelere koymadığı sürece ömründen süre gitmiyordur tahminimce, meyvesinin uyanışı bu mevzu olabilir BM'nin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık