Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım BM'nin formu zayıf ve sexi bir şey çıkmaz. Kadınla ilgili sevdiğim tek şey anime/mangalarda ki güçlü=güzel kavramını kırması.
 
Then Big Mom pulls out 1 year of her own lifespan and eats it to gain more power. Since she is too powerful, Big Mom can only become stronger by consuming her own lifespan. Big Mom and her Homies get bigger and Big Mom's eyes burst into flame.
Kendi ömründen yiyene kadar silahlanma hakine, fatihin hakisi ekleyerek saldırsana bilader? Bunu yapamıyor değilsin herhalde? Uzaktan saldırı atıyorsun saatlerdir.
Zoro: "Huh?
Hah... Hah ...
OK I will do it!!
I don't know what happens...
But that's one more thing for me to look forward to after this battle!!
So...
Don't you dare die until then."
Bir şey daha var derken? Başka ne için sabırsızlanıyor acaba? Zoro için iyi bir motivasyon kaynağı oldu Sanji'nin kendini öldürmesini istemesi ama önce bir iksirin yan etkisini yaşa da sonra sabırsızlan.
Sanji: "Hey I'm burning already, so don't you dare add any more fuel to the fire!!
“Hell Memories”!!! "
Sanji'nin içinde kendi iradesi olan başka bir güç kaynağı mı var şimdi? Sanji, Hulk'un gücünü bilinçli bir şekilde kullanan Bruce Banner gibi bir şeye mi dönüşecek yani? Ya da Cavendish&Hakuba vol2.
Yeni bir fikir değil ama yeni bir fikir olmasına gerek yok. Bakalım Sanji bu durumu nasıl ve ne zaman kabullenip yoluna devam edecek.
 
Onda da atamaz kapışır Zoro
Anime'nin en iyi olduğu zamanlar bana göre... Hey gidi hey özledim ya :(

ODA şu suite yazık etti ya valla pes... Tebrik ederim seni ODA, birşeyin daha içine ettin... Madem korsanlar kralı olmasında katkı sahibi olacak, madem hiç birşey eskisi gibi olmayacak vücudunda dolaşan kandan kaçış yok, suiti de kullan bir zahmet tayfan için ne olacaktı sanki...
 
Son düzenleme:
Queen göremiyormuş Sanji'yi ''buda bilimin bir parçası mı ?'' diyor . :D
Bu durumda suitin bütün gücünü kullanmaya başladı galiba. Karşısındaki açmanın ne kadar Kenbonshokusu kötü olsa da hiç yok da değildir. Anladığım kadarıyla Sanji Suitin bütün gücünü aldı. Çünkü Queen'in kılıcı kırıldığında bedeni normal değildi. Yani hatırlarsan suitsiz haldeyken hepsi vurulup öldürülecekti ama Sanji'ye kurşunda işlemiyor, Kılıçta kesmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık