Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalga geçmekten kastım kötü bişey değildi. Şakasına takılmayı sürekli herkes birbirine yapıyor zaten. Ben haksız değillermiş anlamında söyledim onu.

Karakterin pozisyonunu yorumlama konusunda haklısın. Zoro’nun sağ kol alması lazımdı. Haklı çıktın. Ama mantıken o güçte olmaması lazım diyenler de haklı çıktı.

Luffy’e benzettim durumu. Ben bi iç patlatmayla kaido’ya dalmasına anlam verememiştim. Kral hakisi gibi +10 veren bi güç artışı aldı. Karakterin pozisyonuna baksan artık imparator alması lazımdı manga bitecek. Ama o güçle kazanmasının bi mantığa sığar yanı yoktu. Yine iki taraf da haklı çıktı bence.
O zaman bunun için kusura bakma… yanlış anlamışım demek ki.

Ben başından beri karakterleri mangaka’nın verdiği intiba-İtbar ile değerlendirelim diyordum zaten. Çünkü güç dengelerinde mantık çoktan bitmişti. Bunu kaç kere bas bas söyledim burada.

Ayrıca ben Zoro fanları şöyle böyle denmesinin yanlış ve haksız olduğu söyledim. Çünkü bugün manganın geldiği şu noktada… Zoro’ya bizim şunları yapar dediklerimizle, hayır saçmalamayın yapamaz denilenlere bakınca. Çoğunlukla bizim dediğimiz çıktığını söyledim. Demek istediğim buydu yani.
 
O zaman bunun için kusura bakma… yanlış anlamışım demek ki.

Ben başından beri karakterleri mangaka’nın verdiği intiba-İtbar ile değerlendirelim diyordum zaten. Çünkü güç dengelerinde mantık çoktan bitmişti. Bunu kaç kere bas bas söyledim burada.

Ayrıca ben Zoro fanları şöyle böyle denmesinin yanlış ve haksız olduğu söyledim. Çünkü bugün manganın geldiği şu noktada… Zoro’ya bizim şunları yapar dediklerimizle, hayur saçmalamayın yapamaz denilenlere bakınca. Çoğunlukla bizim dediğimiz çıktığını söyledim. Demek istediğim buydu yani.
Olay Zoro ile alakalı değil işte onu anlamıyonuz. Zoro fanları Zoro şöyle böyle yapacak derken diğer karakterlerin de bir şey yapabilmesine laf ediyordu sadece Zoro parlayacak gibi. Şimdi Kid ile Law Big Mom'ı birlikte alacak Zoro King'i alacak öncesinde söylense itiraz ederdiniz onlar kim Big Mom'ı alacak ya da Luffy nasıl Kaido'yu teke tek yensin Sanji Queen'i yenemez felan çok dendi. Güç artışını azar azar verdi. Luffy sağ kol olurken imanı gevredi üstüne 30 bölümlük dövüş çizdi. Şimdi Zoro Sanji iki üç bölümde power up alıp yenecekler. Kid ve Law bir anda uyanış biliyor çıktılar onların da üst power upı bunu da ileri seviyede kullanmak olacak. Tayfanın diğer tüm üyeleri çok güçlendi neredeyse Uçan Altılı yendiler. Yani herkes çok büyük power up aldı. Zoro tabiki de arkada kalmayacak di mi? :D

Siz Zoro hakkında tahminden çok isteklerinizi yazdınız. Çoğu da gerçekleşmedi. Hele Law ile Kid'in Big Mom'ı indirirken Luffy'nin teke tek Kaido'yu indirirken Zoro'nun King'i indirmesine okey olmayacağınızı tüm forum bilir. :D
 
Olay Zoro ile alakalı değil işte onu anlamıyonuz. Zoro fanları Zoro şöyle böyle yapacak derken diğer karakterlerin de bir şey yapabilmesine laf ediyordu sadece Zoro parlayacak gibi. Şimdi Kid ile Law Big Mom'ı birlikte alacak Zoro King'i alınacak öncesinde söylense itiraz ederdiniz onlar kim Big Mom'ı alacak ya da Luffy nasıl Kaido'yu teke tek yensin Sanji Queen'i yenemez felan çok dendi. Güç artışını azar azar verdi. Luffy sağ kol olurken imanı gevredi üstüne 30 bölümlük dövüş çizdi. Şimdi Zoro Sanji iki üç bölümde power up alıp yenecekler. Kid ve Law bir anda uyanış biliyor çıktılar onların da üst power upı bunu da ileri seviyede kullanmak olacak. Tayfanın diğer tüm üyeleri çok güçlendi neredeyse Uçan Altılı yendiler. Yani herkes çok büyük power up aldı. Zoro tabiki de arkada kalmayacak di mi? :D

Siz Zoro hakkında tahminden çok isteklerinizi yazdınız. Çoğu da gerçekleşmedi. Hele Law ile Kid'in Big Mom'ı indirirken Luffy'nin teke tek Kaido'yu indirirken Zoro'nun King'i indirmesine okey olmayacağınızı tüm forum bilir. :d
Şimdi Alpa’cığım… Ben gayet Zoro şunu yapar derken… Sanji için bile Queen alır dedim. Bunu bir kenara koyalım şimdi.

Şimdi Luffy’i çok yermek istemiyorum ama. Tüm karakterler için de en ballı ve en saçma şekilde gelişen ve dövüşleri olan adam Luffy. Bak Luffy’i çok severim ama bu doğru yani. Adam baş karakter olmayı geçtim. Seri için de seçilmiş kişi çıktı yav.

Zoro konusunda ise… Evet beklentilerimizi ve isteklerimizi yazdık ve çoğuda tuttu. Gidip mangaya bakabilirsin.Ve evet yine söylüyorum. Zoro eğer Kaido’nu kafayı almazsa eğer, Her şeye rağmen çok büyük hayal kırıklığına uğrayacağım :D
 
Yahu iyi de Apoo ile ittifak kurulur mu? Apoo, Drake'e, ikimize de güvenilmez dedi ama Apoo'ya sırtını döndüğün takar bıçağı.
Orası ayrı
Yahu iyi de Apoo ile ittifak kurulur mu? Apoo, Drake'e, ikimize de güvenilmez dedi ama Apoo'ya sırtını döndüğün takar bıçağı.
Şu dediğini derken kastettiğim Drake numbers indirirken Apoo'nun kaçması. Üstünlük onda çünkü. İttifak talebi makul ama Apoo dediğin gibi akrep.
 
Meyve uyandırmış kişilere bakalım.

Law, meyveyi çocukken yedi.
Dof, meyveyi çocukken yedi.
Kata, meyveyi çocukken yedi.
Kid, muhtemelen çocukken yedi.

Luffy de çocukken yediğine göre uzun süreli bir meyve kullanımı sonunda aynı kişide kalan meyve uyanıyor galiba. Bunu şöyle düşünebiliriz. Meyve ruhu kendine yeni bir konak buluyor ve uyuyor. Ortalama 10 yıl kadar sonra ise meyve uyanıyor ve kullanıcısının meyveyi güzel bir şekilde kullandığını görünce ona uyanması şerefine bir hediye veriyor. Buna da uyanış deniyor. Bu da demektir ki, robin ve brook da meyve uyanışı gösterecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık