Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Alpa’cığım… işte seriyi ve yazarı doğru yorumlamak böyle bişi. Hepsini hesaba katıp yaptık bu yorumları. Hem ne p.up almış…? Bir tane kılıç p.up’ı… sizin görüşünüze göre bu Zoro’nun Kaido’ya girmesine yeter miydi? Bir de kemikler falan da kırık halde yrdı geçti he :d

Ayrıca King’e eziliyor dediğin… adam sinirdne kudurdu Zoro’ya bildiğin hayvan gibi daldı. Ona rağmen Zoro bence işi iyi idare ediyor. Ayrıca bu King dövüşüne handikaplı giren tarafta Zoro malum. Ve Sadece kara kılıç değil, bu dövüşte kral hakiyi de bilinçli kullanıcak ve yine söylüyorum sonra Kaido’yu öldürecek. Sizin çocuk da sabah akşam dayak yiyip yığılıp dinlenip geri geliyor sonra bir sürü p.up alıyor. Adamın Kata karşısında aldığı gözlem P.up’ını da biliyoruz yani. Bizim ki en azından rakibine bir şekilde direnebiliyor.
O yüzden Zoro da hiçbir sorun yok. Aslan gibi devam ediyor Alpa’cığım :D

Zoro kaidounun kelleyi alırsa bu forum yıkılır
 
Gelen hava ile? Anladım. Gelen bir Havadan mı kaçtı diğerleri topukları şeylerine vura vura? :d
Valla adamların etkiledikleri alan ortada Zoronun çapı ortada sence Zoro adanın yarısı kadar olan saldırıyı 3 kılıç önüne koyarak durdurdu mu :fool: .
Adamların en azından topukları setlerine değdi Zoronun ne değdirecek topuğu nede değecek şeyi kaldı.
 
Reisin uzmanlık alanına giriyor zaten bu tür işler.
Madara’nın kelleyi de böyle almış diyorlar.:a: @Riful İtachi zaten tek yemiştir. :D
Mom ile Kaido denk bu bariz alarında rahat galibiyet kazanacak birini düşünmen hata olur.
Kazanan çok kılpayı alır.
Rahat lafın gelişi ya.Demek istediğim Kaido hibrit Mom normal iken 1 günde kazanırdı Kaido.Denklikleri base form ve son formları için geçerli olsa gerek.
 
Valla adamların etkiledikleri alan ortada Zoronun çapı ortada sence Zoro adanın yarısı kadar olan saldırıyı 3 kılıç önüne koyarak durdurdu mu :fool: .
Adamların en azından topukları setlerine değdi Zoronun ne değdirecek topuğu nede değecek şeyi kaldı.
Burada önemli olan. Herkes kaçmayı düşünürken… Zoro’nun dövüşü kazanmak için kendini öne atıcak iradeyi göstermesi ve amacına ulaşıp diğerlerine kaçacak zamanı verecek kadar dayanıklı olması reyiz. Yani Kid gibi bir adma bile “Teşekkür” etmek zorunda kaldı. Kid gibi bir adam bile diyorum çünkü bu adam aşırı egolu. Çatıya çıkıp “Dövüşümüzü izlemeye mi geldiniz” diyen. Partneriyle boğulurken onlar için endişlenip dövüşen Luffy’e “Seni burada öldürmeyerek iyilik yapıyorum” gibi bir şey diyen adam.

Ve bunu geçen de söyledim…. Saldırı o kadar büyük ki… “Bakalım kaçı kurtulabilecek” diye atılıyor.

Yani şu iki yonko saldırısını nasıl küçümsüyorsunuz anlayamıyorum :d
 
2.500 kere gücü yükseldi arc başından beri bir zahmet.
Savaşta 1 kere güçlendi. Arc’ta da 1 p-up aldı. Amma abarttın.


Ben başında beri bu arada en çok dalga konusu olan şeylerin aslında dalga geçilmemesi gerektiğini ve zoro’cuların haklı olduğunu söylüyorum. Ve p.up aldı gibi basit bişi değil bu. Yani söylenen belli olan belli.

Ayrıca “Dalga geçtiğin insanlar” deyip konuyu saptırma. Ben kimseyle dalga geçmeyi sevmem. Sadece şaka ile karışık yapılanların haksız olduğunu söyledim.

Yıllarca Zoro şunu bunu yapar dedik çoğunu yaptı. Kaldı ki tekrar söylüyorum… Who is Who-Oroçi nere? Kaido king nere?
Dalga geçmekten kastım kötü bişey değildi. Şakasına takılmayı sürekli herkes birbirine yapıyor zaten. Ben haksız değillermiş anlamında söyledim onu.

Karakterin pozisyonunu yorumlama konusunda haklısın. Zoro’nun sağ kol alması lazımdı. Haklı çıktın. Ama mantıken o güçte olmaması lazım diyenler de haklı çıktı. Enma bi de kararırsa demek ki tek power up bile yetmiyormuş. Onu geçtim mangaka ateş üreten ırk uydurdu enel vs luffy gibi eşleşme yarattı. Baya avantajlı durumda zoro.

Luffy’e benzettim durumu. Ben bi iç patlatmayla kaido’ya dalmasına anlam verememiştim. Kral hakisi gibi +10 veren bi güç artışı aldı. Karakterin pozisyonuna baksan artık imparator alması lazımdı manga bitecek. Ama o güçle kazanmasının bi mantığa sığar yanı yoktu. Yine iki taraf da haklı çıktı bence.
 
Son düzenleme:
Sanji'nin suiti yoketmesine üzüldüm açıkcası ama kesin onu usop bulur ve yeniden Sanji'nin cebine girer... Bir şekilde yeni çıkarttığı bir özelliği şimdi ortadan kaldırmak çok gereksizdi...
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık