Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık. Zaman atlaması sonrasında dövüşerek ve antrenman yaparak gelişen tek karakter olan Luffy, diğerleriyle kıyaslandığında açık ara en mantıklı gelişimi sağlayan karakterdir. Ne anlamsız güç artışları görüldü, ne de +9 itemlerle gücüne güç kattı.
Sırf başından bir sürü dövüş geçti diye, mantıklı olmuyor reyiz.

Daha en son yanlış hatırlamıyorsam… Luffy çatıdan düşerken, Kaido”Neden kellesini almadım” diye ağlıyordu. Mesela dayak yiyip hapsaneye atıldı adam. Orada işkence çekeceğine. Karnını doyurup bir de Hyo amcayla tanışıp p.up aldı skmsmsm

Demek istediğim bu :D
 
Zoro savaş sonu yiyeceği 2 katlık hasarın derdinde. Bi de sanji’nin canavarlığı çıktı.

Tayfa savaş sonu çok bitik bi halde olacak farkında mısınız? Bu savaşın sonu iyi bitmeyecek. Hükümet yapacak bişeyler.
 
Zoro Wano arc'ta bir kılıç aldı üstüne 1 hafta egitim yaptı ve elindeki Wado'dan dolayı Enma'ya hızlı alıştı. 5v2 üstüne çok yüklenilmeden (yalandan kemiklerin kırılmış) kral hakisini ortaya çıkarıldı böylece yine savaş içinde gelişti o sıra ateş kesmeyi bakarak öğrendi ve bu şekilde yine power uplar aldı. Böylece King dövüşü için hazırlandı. Şimdi King dövüşünde tüm bunlar tam gücüyle bir anda ortaya çıkacak King'i yenecek. Buna seviniyorlar.


Enma Enma dedik 20 senelik Wado dururken Enma kara kılıç olursa hala Zoro diyecekler.
Sana basit bir soru soacağım. Enmanın mı kararması wadonun mu kararması mantıklı?
 
Sanji sana ilk defa kızdım. Wano'da koskoca iki imparatora savaş açmışsınız burada ailevi sorunların üzerinden ikileme düşüp kostümü kırman olacak iş değil. Senin daha duyarlı olman lazım. Burada savaşı kaybederseniz olacak olanlar başta Robin olmak üzere Yamato, Hiyori, Nami, Carrot, Wanda, O-Tama, O-Toko ve adını sayamadığım diğer bayanlar ve bütün dostlarının kelimeleri gidebilir.

Oda, senin kalemine tüküreyim sanki eşit güçte iki grup mu var ki Sanji'ye bu kadar handikap yüklüyorsun. Savaş bittikten sonra Sanji konusunda ne işleyeceksen işle.
Sanji'nin yenilenmesi ilk gördüğümüz seviyede ve devamlı ise suitin Sanji'ye bu saatten sonra tek artısı yüksek hızda uçmak ve görünmezlik olacaktı yani dayanıklılık olarak Sanji zaten Kaido gibi bir deriye ve ondan daha iyi bir yenilenmeye sahip oldu. Normal halinin aldığı güç ve hız artışı da var. Adım gibi eminim Sanji'nin kral hakisi uyandıracağından, o zaman serinin en fena adamı olacak zaten, Zoro kendisine göre fazla zayıf kalacağından biraz dengelemek için yaptı.
 
Burada önemli olan. Herkes kaçmayı düşünürken… Zoro’nun dövüşü kazanmak için kendini öne atıcak iradeyi göstermesi ve amacına ulaşıp diğerlerine kaçacak zamanı verecek kadar dayanıklı olması reyiz. Yani Kid gibi bir adma bile “Teşekkür” etmek zorunda kaldı. Kid gibi bir adam bile diyorum çünkü bu adam aşırı egolu. Çatıya çıkıp “Dövüşümüzü izlemeye mi geldiniz” diyen. Partneriyle boğulurken onlar için endişlenip dövüşen Luffy’e “Seni burada öldürmeyerek iyilik yapıyorum” gibi bir şey diyen adam.

Ve bunu geçen de söyledim…. Saldırı o kadar büyük ki… “Bakalım kaçı kurtulabilecek” diye atılıyor.

Yani şu iki yonko saldırısını nasıl küçümsüyorsunuz anlayamıyorum :d
İlk başta küçümsememizin sebebi hiçbir şekilde haki veya çok inanılmaz bir güç olarak kullanılmamış olmasıdır. Sonuçta bir kaidonun Ragnarok saldırısının vereceği hasar kadar hasar bırakamaz birine. Herkes kaçmayı dövüşe devam edebilmek için istiyor senin dediğine göre adamların düz dalıp hiç savunma Yapmamaları lazım. Teşekkür etmesi çabasını takdir ettiği içindi yoksa ortada inanılmaz bir başarı sergilemedi o konuda yaptığı şey saldırıyı biraz geciktirmek oldu ama işte herkesin anlamadığı kısım orada Zoro o saldırının hepsini tutmuyor sadece luffylere değecek kısmı tutmak için onların önüne geçip onları etkileyecek kısmını engelliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık