Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızma bena :(
Luffye intikam için yalvaran da lawdu unutma.
Law yalvarmadı. İttifaklık teklif etti. Luffy tarafından da kabul edildi bu kadar. Bu işe burnunuzu soktuğunuzda geri adım atamazsınız diye uyaran da Law'dı. Her yerde yardımlaşmalar olabilir. Law'ın da yardım aldığı yerler oldu, yardım ettiği yerler de oldu. Her karakter arasında olur bunlar.

Ha oradan şimdi biri atlayıp Luffy olmasa Doffy'nin elinde ölüydü Law diyen çıkmasın. Ölüyse de ölüydü. Adam planlarını buna göre kuruyordu. Doffy'e " ineceğini görecek olmasam bile yaptıklarımdan emin olacağım " benzeri bir şeyler söylüyor köprüde. Adam ölümü göze alarak Doffy'e dikleniyordu yani.
 
Yahu ODA'nın şu diriltme olayından artık gına geldi resmen ya...

Law, BM'nin içine demir yerleştirse room ile Kid'de onu istediği gibi kaldırır oynatır. Magneto metal elbise giyip uçtuğu gibi... Böylelikle tutup denize atabilir.
İçine bir şeyler yerleştirse Linlin kendiliğinden ölür zaten, canavar olsa da insan sonuçta. Sadece solunum yolunu ya da daha fenası direkt dolaşımını tıkayıp beyin kanlanmasını 10 saniye engellese önce bilinci, bir kaç dakikada da hayatı gider, Kid'e gerek kalmadan kaybeder BM ama Law bu kadarını yapabiliyor mu acaba...Yenilmez olurdu bu kadarını yapsa. Bu seride dayak yiyen karakterler kalkmasını çok iyi beceriyor. Big Mom da bu ikili tükenene kadar biraz dayak yer ama düşmez muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık