Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029: Kule

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O devasa kılıç oraya süs olsun diye konulmadı.Kid bu kılçla kovalayacak Big Mom'ı, yankıları taa Marineford'dan duyulacak.

Benim yazdığım bir senaryoda en azından böyle olurdu. :D Lan adamın yoluna birisi taş koysun, bir mücadele olsun böyle kolay mı KK olmak ?
Yok be Kid kaldıramaz o kılıcı, bu kidin esinlenildiği korsan şaka gibi hep başarısız biriymiş ki bu bence genede değişmez ama ölmeden önce belki dişe dokunur bir şey yapar. :bilmem:
 
Çok çabuk gaza geliyorsunuz. Bu bölümde gerçekten Big Mom'un düşme ihtimali ile ilgili kesin hiçbir şey yok. Düzen değişecek, Kaido yenilip Luffy yonko olacak. Düşmanını yenecekmiş gibi bakıp sırıttıktan sonra yenilen çok karakter var. Bakınız: Law vs Doflamingo

Zaten Kid ağır yaralı ve Law da kesinlikle iyi durumda değil iken bu ikisinin sağlam bir yonko'yu indirmesini anormal karşılamayacak olan birinin seriyi objektif bir şekilde okuduğunu da hiç sanmıyorum.
Kid BM nin darbesinden sonra
Geçen bölümdeki türlü şaklabanlıklardan sonra bu bölüm Killer-sama ile birlikte vahşetin, kanın ve güzel panellerin gelmesi son derece hoş oldu.

Üç tane güzel çift sayfalık panelin olması alışılmadık bir şey. Oda'nın neden onca dövüş arasından buna özendiğini anlamak çok güç. Zoro vs King, şu anlık kötü çizim. Sanji vs Queen, fena değil. Tayfa dövüşleri, tırt. Luffy vs Kaidou, berbat. Demek ki Killer vs Hawkins arktaki esas dövüşmüş, fark edememişiz. :ehe:


Oda'nın kol kopartma fantezisinin bir diğer kurbanı olarak Hawkins'i selamlıyoruz. Umarım ölmüştür de bu hüsranla yaşamaz, tek kollu falcı mı olurmuş?

Bunu da renklendirmişler. Power Rangers renklense ne olur, renklenmese ne olur? İnsan Killer'ın diğer panellerini de renklendirir.

Killer wanoyu kapattı diye olabilir.Muhtemelen law kid Zoro ve luffy nin de böyle sekilli panelleri gelecektir
 
Şu bölümdeki savaşın dandikliğinden sonra Fairy Tail'i deli gibi aradım ya en azından senede 60 bölüm sürüyordu ,bundan daha çok zevk veren dövüşleri vardı.
 
Kid Mom indirecek Luffy gibi öyle olursa konuları şimdiden hayal edebiliyorum.Gök yaran Luffy vs Kid sonra Kid vs Kata + Marco Kid vs Akainu bunlar olmazsa olmaz şeyler. :D
Luffy Kaido'yu indiremez.(Belki indirmiş gibi görünebilir ?) Kid'de en fazla kovalar,acıkan BM'yi Marineford'dan bunu duyan yetkililer BM'yi kucaklar götürür.Muhteşem hikaye bence.

Yok be Kid kaldıramaz o kılıcı, bu kidin esinlenildiği korsan şaka gibi hep başarısız biriymiş ki bu bence genede değişmez ama ölmeden önce belki dişe dokunur bir şey yapar. :bilmem:
Üzerine Kaido düşecek, kılıç kırılacak öyle kaldıracak.Yoksa 500 metre kabzası var tabi kaldıramaz :hhh:
 
Bigmomun Kide vurup, Kidin bu baş ağrısı beni bitirecek demesi bir imparatora yapılmış en büyük hakarettir.

Kid Bigmomun kafayı yere sürte sürte dövse bu kadar etki yapmaz bende.

Resmen Bigmomu hiçe saydı.
Oda liboşun en önde gidenidir. Küfür serbest olsa paragraf paragraf küfür ederim. Arada küfür serbest olmalı bence. Mesela günün ya da haftanın belirli saatlerinde Oda'ya küfür etme etkinliği düzenlenebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık