Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hawkinsin gücü çok op duruyordu ama zayıf noktasıda fenaymış. crocoya ıslak yumrukla vurulması ile yarışır.
 
Zoro, hawkinsi tokatlarken yok efendim hawkinsten kaçmış bilmem ne diyenler nerede acaba. Adamı law ve killer de tokatladı. Önüne gelen tokatladı. Demek ki neymiş? Tüm kaptanlar, tüm sağ kollardan güçlü değilmiş.
 
Oda Hawkins'i salak gibi göstermek yerine Luffy - Kaido arasındaki "niye kaçıyorsun, saldırılar canını yakıyor değil mi?" nüansı gibi bir nüans verebilirdi. Daha önce yapmışsın yani yaşlılıktan mı kafan basmıyor ya bu kadar kolay ayrıntıya. Adam tekrar hamle yaptığında Hawkins kaçacak, Killer da diyecek kuklaların bitti değil mi? diye. Okuyuculara mesaj verme uğruna karakterleri moronlaştırma olayını sevmiyorum.
 
Size göre saçma şeyler çıkıyor normalde öyle değil.Luffy 2 sene sonraki düz dediğin hali bile Jack gibi adamlarla dövüşür.Baya bir güçlüydü.Ki zaten o dediğin performans Dof’un yaralı haline.Hawk gatling yemeyen adam yumruk yiyen boksör gibi dikiliyordu öylece.
Yoo gayet saçma. Luffy cracker’in 1 tane askerini alamıyorken jack gücünde mi yani? Hani ödülden güç ölçüyordun o kadar?

Bi de o bahanelerden bıkmadın mı? Önceden yapmadığı kadar iyi karşılık verdiği de oldu. Dövüş bu bazen vurur. Aynı saldırıyı iki farklı haline aynı şekilde atmış gibi karşılaştırıyorsun. Robot gibi her zaman g2 yesen veya her zaman g2 bloklasan dövüşmenin anlamı olmaz ilk dk’dan sonuç belli olur.
 
Son düzenleme:
Hawkinsin wodolarının çalışma prensibini merak ediyorum. Yakın bir zamanda net bir açıklama gelecek gibi duruyor.
Anlaşılan queen paramparça olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık