Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Özet verecek olursak, Kaidou'nun Wano'ya bu kadar önem vermesinin nedeni, Arabasta'nın Pluton'a ev sahipliği yapması gibi Wano'nun da antik silah Uranüs'e ev sahipliği yapması. Yeni Onigashima Projesi de aslında çiçek başkenti altındaki antik silahı etkinleştirmek. Kaidou'nun kafatası malikanesi de kafasını oluşturacak antik silahın. Biraz da Japon mitine dayandırma vs var. Genel hatlarıyla böyle.
Anladım sayın hocam teşekkür ederim. Şuan havada uçan onigashimaydı değil mi? O halde wanonun da üzerine düşecektir
 
Luffy son kez kaybedecek ve bilincini yitirecek. Zoro kazanacak ama onunda mecali kalmayacak. Ortamda Karasakal, CP0 ve bir amiral ( Bence Ryokugyu) belirecek. Karasakal tayfasıyla, çok yorgun heryerinden kanayan Kaido'yu indirecek ve meyveyi alacak. Shiryuu, Zoro'yu görüp görünmeden ona yaklaşırken, Zoro bunu farkedip bir slash atacak, Shiryuu karşılayamayacak.Zoro'ya doğru bir hamle yapacakken, Law tarafından kurtarılacak.

Luffy'yi de Sanji kurtaracak ( Burada Sanji'nin genleri tamamen uyanacak birileriyle, sağlam kapışacak ) ve bizim taraf adayı terkecedecekler güç bela. Ryokugyu'yu gören Karasakal'da tüyecek. Bm ve tayfasıyla amiral arasında bir savaşş yaşanacak. Amiral ve CP0 yorgun Bm'ı yakalayacaklar.Meydan yeni amirale kalacak Wano artık denizci bölgesi olacak. (Kairoseki'nin anavatanı olduğundan)
Birisi tutmuş şimdiden. Karasakal denizcilerden önce ele geçirmeliyim dediği şey Robin çıkarsa bu dediğin olabilir. Pone okuyan birine ihtiyacı olduğu için çıkma ihtimali yüksek.
 
Garp gelecek Wanoya gelecek .Garpın neden efsane olduğunu göreceğiz.Garp gittiğinde Wano aynı Balıkadam adası gibi huzur içinde olacak
 
Onu denizcilerin almasındansa ben alırım diyerek karasakal neyi hedefliyodur sizce?

-kumanın meyvesi
-nico robin
-mihawk
-kaidonun meyve

Başka ihtimal gelmio. Sabo yada sabonun meyvesi olamaz çünkü sabonun meyvesi için koskoca tayfayla gitmez çünkü daha önce burgessi tek yollamıştı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık