Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Sakazuki

Rakibini Roger İle Buluşturmaya Kim Götürür ?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Ďüşme değil ki olay. Momo falan çığlık attırıyor aga adama. Bunun uzerine ne rezillik olacak anlamadım ki, hani Luffy'nin vurduğuna Zoro'nun vurduğuna bir şey demem onlara öyle tepki versin ama çere çöpe o tepkileri verince benim gözümden düşüyor.
Oden'in oğlu intikam alıyor işte. Ben de çok mantıklı bulmuyorum tabii ama :(
 
Nasıl bir mantık la bu? Niye? Bildiğim kadarıyla 1v1 de yenilmez ünvanı Saka'da değil, Kaido'da.
Luffy'e fiziksel saldırıların etkisi sınırlı. Kemikleri kırılmıyor çünkü sadece acıya dayanması lazım. Kata ile dövüşte misal el parmak kemiklerinin kırılması lazımsa birçok kemiğinin kırılması lazımdı ama lastik olduğundan etkisi olmadı. Akainu ise magma ile deldiğinden Luffynin avantajı yok.
 
Ölü babalık delikanlı gibi önden saldırsın, sinsi gibi arkadan vurmasın, biz de onu rakipten sayarız.
Konu sinsilik ise Sakazuki bu konuda önde, ölü babalık bir kere sinsilik yapmış çok mu?

-Squardo'ya yalan söyleyerek onu kandırıp WB'yi kılıçtan geçirten ve sinsiliğin kralını yapan Sakazuki
-WB'nin kalbi teklerken magma ile ona savunmasız haldeyken vurup sonra diğer denizcileri kullanarak onu delik deşik ettiren yine Sakazuki

Sakazuki'nin 2 sinsiliğine karşı WB'nin 1 sinsiliği var.

Ayrıca Ace ile dövüşürken yerde savunmasız Luffy'ye atlayarak Ace'e yine arkadan vurma şansını elde ederek kolayca Ace'i öldürmeyi başaran yine Sakazuki, Ace arkasını dönmese imkan vermiyorum Ace'i kolayca öldürebileceğine, ama yine de WB ile alakası yok onu saymayalım.

TÜM WB TÜMEN KOMUTANLARI ALAMADI NEREYE ALIYOR QUEEN VE KİNG DALGAMI GEÇİYOSUN
Jozu, Thatch, Ace gibi önemli tümen komutanları yok.

Jozu zaten o tayfanın %30'u gibi bir şey, Marco %40 ise. Vista ise tek başına Amirale saldıramayan, Marco'nun kelepçesinin açılmasını bekleyen biri, yani Vista biliyor ki onun saldırıları Amirali durdurmaya yetmez, ancak Marco'nun yeter, o sebepten Vista özellikle bekledi ve sadece Marco saldırınca Amirale saldırdı, yine ondan önce Marco ve Jozu arkadan hazırlıksız yakalanınca, Vista yine Amirallere bir şey yapmıyor ve sadece bekliyor. Ayrıca Marco kelepçesi açıldıktan sonra saldırıyor ve öbür bölüm Vista yine ortada yok, Akainu'yu tek başına durduran Marco. Marco ile Vista arasında güç farkı çok büyük. Hatta Jozu ile Vista arasında da fark büyük. En önemli iki adam Marco ve Jozu, geri kalanların hiçbiri Amiralle dövüşemez, Marco ve Jozu hariç hiçbiri King veya Queen'e yakın güçte değiller.

Marco'da o esnada Kairoseki ile arkadan delinmiş, iyileşme sınırına yaklaşmış, güçten düşmüş durumda. Ayrıca o bölüm biterken başlayan dövüş diğer bölümün başında farklı bir noktaya geliyor, manganın başında Akainu'ya bütün denizci güçlerinin yarısının yardım ettiği söylendi, yani Akainu taş çatlasa güçten düşmüş Marco ve diğerlerine karşı yarım bölüm dövüşüyor, sonradan Akainu + bütün denizcilerin yarısı güçten düşmüş Marco'ya saldırıyor ve bu şekilde Curiel gibi diğerlerini yenmeye başlıyorlar.

Yani bu şartlarda zayıflamış ve güçten düşmüş Marco'yu yenemeyen Akainu, King + Queen'i aynı anda yenmesi bana göre imkansız bir şey.

Siz Luffy Amiral ile seri sonu dövüşecek diye düşünüp o yüzden güçlüdürler diyorsunuz ama bende şunu söyleyeyim;

Shiki, Amirallere 2'ye 1 dövüştü ve onların çöp olduğunu söyledi.
Roger'a karşı Shiki bütün filosunu ve ordusunu kullandı, ama bütün Denizciler, Sengoku + Garp'a karşı tek daldı.

Shiki bunu yapıyorsa seri sonu Luffy 2'ye 1 Amirallere dalamaz mı? Çok daha iyisini yapar, hatta Garp kadar güçlü amiral olmadığından kazanma ihtimali bile var.

Bunu çizen ve Shiki'ye bütün denizciler bir çöptür dedirten E.Oda, ben değilim.

Aynı şekilde daha Yonko olmayan Karasakal, Sengoku + Garp'a meydan okudu, ve sonradan gördük Sengoku bandajlar içerisindeydi yani Karasakal Yonko olmadan 2 Amirale dövüşüp onlara hasar verebiliyor.

Seri sonu Luffy 2 Amiralle dövüşür.
Zoro ve Sanji'de birer Amiral alırsa zaten geriye bir şey kalmadı, bütün Hasırşapkalar = Bütün denizciler durumuna geliyor olay.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık