Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Sakazuki

Rakibini Roger İle Buluşturmaya Kim Götürür ?


  • Kullanılan toplam oy
    277

Silinmiş Üye

Yonko fanı az ama bir zamanlar güçlü kişiler Yonko fanlarıydı. Hatalı anime manga çevirileri, forumdaki tartışmalar, fanartlar derken sitenin adı gibi korsan fan oldu ülke okuyucusu. Çok değil 2-3 yıl önce Akainu %8 oy alıyordu Kaido karşısında. Şimdi ise neredeyse %40 alacak. Fikirler değişmeye başladı yavaştan.
iyi bir başarı elde ettik ama daha fazlası için çalışmalarımızı hızlandırmamız lazım. başbuğ sakazuki canla başla mücadele verirken bize uyku uyumak haramdır :d
 
WB hasta diyenler şunu unutuyor Wb nin hasta hali diğer Yonkoulara denkti zaten yoksa çökerlerdi adalarına en güçlü diye anılmazdı.Wb hasta olmasa zaten kk seviyesi.
 
Şu anki yonkolardan hiçbir fazlası yoktu o savaşta. Eksiği vardı hatta. Zirvelerden olmasıına lafım yok ama mesela Kaido Big Mom ya da Shanks'ı normal askerlerin bile vurabileceğini düşünüyor musun? Prime WB olsaydı Ace kurtarılırdı. Ama gücü çok daha düşüktü.
Kaido ve Big Mom WB gibi saldıraları tanklardı. Shanks ise saldırı almamaya bakardı, almazdı da zaten. WB'nin tank özelliği Shanks'a da taşınıyor bazen. Demek istediğim bu. Shanks Wano'da olsa çoğu kını çiziksiz alırdı. Her karakter farklı özellikler taşıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık