Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Sakazuki

Rakibini Roger İle Buluşturmaya Kim Götürür ?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Yonkoularda hükümeti devirsin nasılsa hepsini şamarlıyorlarsa? Boşa tartışıyoruz seriye bakış açın garip. Baştan falan oku bence. Yonkoular güçlü ama büyük amirali kimse yerden yere vuramaz.
Adamlar zaten yeni dünya denen bölgeyi ele geçirmiş dünya hükumetinin elinde olan ülkeler var diye tahmin ediyorum,Wano'ya el koyma çabalarından bunu anladık. Daha ne yapsınlar adamlar bölge işgal etmiş takılıyorlar kafalarına göre. Bence sen bir baştan oku seriyi denizcilerin shicibikai'ler ile niye çalıştığını, iki yonkou'nun bir araya gelmesinden niye o kadar korktuklarını veya en son BM ve Kaido'nun ortaklık kurduklarını duyduklarında suratlarının aldıkları hallere bir bak. :)

Serinin denizlerde ki zirve gücü bu arkadaşlar amiraller de diğer korsanlar da çer çöp. Ana karakterlerin indirmesi için duruyorlar öyle, bunlardan güçlüsü çıksa çıksa kadimlerden veya ejderlerden çıkar. Boşu boşuna amiral seviciliği yapıyorsunuz seride görsek görsek dayak yemesi için görürüz sakayı.
 
Lobiler kurulunca gayet de az olan yonkoculardı ama.
Yonko fanı az ama bir zamanlar güçlü kişiler Yonko fanlarıydı. Hatalı anime manga çevirileri, forumdaki tartışmalar, fanartlar derken sitenin adı gibi korsan fan oldu ülke okuyucusu. Çok değil 2-3 yıl önce Akainu %8 oy alıyordu Kaido karşısında. Şimdi ise neredeyse %40 alacak. Fikirler değişmeye başladı yavaştan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık