Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence mantıksız bir hamle olurdu o dediğin. Kaido'nun düşeceğine ihtimal vermiyorsan gemi ve adam gönderme. Yok ihtimal veriyorsan da ona göre adam yolla. Sonuçta Kaido'nun düşme ihtimaline binaen hareket edip günün sonunda da Wano'yu hükümetin boyunduruğu altına almak istiyorsan ona göre güç yollaman lazım. Wano dediğin yer çiftçilerin huzur içinde patates soğan yetiştirdiği bir yer değil ki. Akainu'nun amiral yollamaya çekindiği bir yer. Sen böyle bir yeri hükümete bağlamak istiyorsan öpücük mü vereceksin Wano'ya da bağlayacaksın ?



Aaaaaaaa kalbimi kırıyorsun şu an. Kurduğun mantık güzel ama Sanji'ye gelen p-up sadece başlangıç. Bu adam şu an kendini koruyabilecek/savunabilecek seviyeye geldi ama bu saldırı gücüyle Queen'i hala yenemez. Sanji'ye saldırı gücü takviyesi geleceği için Zoro'ya da saldırı gücü takviyesi gelecektir. Zoro'nun saldırılarına bilinçli bir şekilde kral haki ekleyeceğini düşünüyorum senin gibi. Ee bu da p-up oluyor zaten neden p-up gelmeyecek diyorsun ?



Başına buyruk hareket eden bir amiral olacağını zannetmiyorum. Akainu'dan haberli giderler yine. Tek amirali riske etmek istemeyebilir Akainu, bu anlaşılır bir şey ama iki amiral çok büyük bir güç demek. İki amirali dünyanın her ülkesine yollarsın. Yan yana olduktan sonra kolay kolay bir şey olmaz bunlara.
Onu P-up olarak görüyorsan evet P-up alacaklar. Şuan Luffy bir Yonko ve büyük ihtimalle KK olmaya en yakın kişi ile dövüşüyor bence Sanji ve Zoro dövüşlerinde şuana kadar öğrendikleri, kazandıkları tüm güçlerini kullanacaklar Zoro, Kaido'yu kesmesi gibi 9 kılıç stili Ashura'yı Kral Haki işleyerek yenecek King'i. Sanji'de giymem diyor ama bence Gen uyanışının verdiği güç, Diable Jambe ve Raid Suit'i ile yenecek Queen'i.

Seri sonuna kadar da en fazla 2 P-up bekliyorum onlardan Zoro için belki Shodai Kitetsu'yu alabilir elindeki Sandai Kitetsu'yu bırakarak çünkü bu kılıç bence artık Zoro'ya yakışmıyor Tashigi'nin elindeki Kılıç ile aynı seviyede ve Shodai Kitetsu Beyazsakal'ın, Roger'ın, Mihawk'ın elindekiler gibi en iyi 12 kılıçtan biri. Ama bu tahminimi baltalayan bir şey var o da Shodai Kitetsu'nun zaten bir sahibi olması teorisi 5 Yaşlıdan birinin elindeki katananın kını diğer 2 Kitetsuya çok benziyor. Sanji'de belki Kral Haki açabilir.
 
Luffy'den örnek vereyim. Kaido'ya zarar verecek teknikleri öğrenmemiş olsaydı Luffy'den kaç tane olduğu önem arz eder miydi? 10 Luffy bile sıkıntısını gideremezdi Kaido'nun. Bigmom da yaratık. Üst düzey haki falan olmadan bu kadını indirmek yalan dolan.
Oda'nın mantığına göre olabilir dicem de o tek her şeyi mahvediyor işte. Ama bence o sahneyi sallayın ya. Öyle basit olsa çatıda supernovalar Luffy'nin gatlinginin gazabına uğrayan figuranlar gibi kolayca harcanırdı. İki yonkou'nun kombine saldırısını Zoro engelledi mesela ama şuanki rakibi yc1. E ama Luffy de arc başı yc1 seviyesiydi? İlginç şeyler işte.
 
Aga Sanki böyleyse, İchiji falan da aynı güçte, dayanıklılıkta olmalı gen mantığından dolayı, bunlara aynı geni vermiyor mu Judge? Gen meselesini ortaya atıp onuda inanç ve irade kavramına dayatacak mı gerçekten sOda? Diğer bütün kardeşlerin mantıken bu ayarda olması lazım da biz mi göremedik anlamıyorum... Zaten seride şeytan meyvesi gibi fazlasıyla ucu açık ve harika şekilde kullanılabilecek bir güçlenme biçimi varken, neden durmadan yeni güçlenme stilleri görüyoruz? Biri gen alır, birinin soyundan ruhla güç geçer anlamıyorum gerçekten, ırk muhabbeti başından beri vardı serinin, King'in ırksal bi güce sahip olması kesinlikle seriye uygun mesela ama genel olarak yonkou tayfalarına baktığımızda Haki ustaları ve dehşet meyve güçleri görüyoruz. Neden bizim tayfada antin kuntin güçler var? Hani düşününce old Era daki hefiflerde ya çok güçlü meyvelere sahipti ya da fena hakileri vardı.

Karasakal, 3 amiral teması ondan sonra gelen amiraller falan derken meyvenin çook güçlü olduğunu gördük, animeye bile meyvelerle başladık. Meyvelerin şuan çöp olup olmadığını bile anlayamıyorum. Yamato meyvesinin gücüyle Kaido tanklıyor, doffynin kafesini kimse durduramıyor. Uyanış dediğimiz şeyin bile bi olayı yok ki tam olarak yani fena güzel bi fikir uygulamada da çok iyi ama güç olarak çok yetersiz. Her şey hakinin karşısında çoook yetersiz kalırken, gen muhabbeti onu da egale ediyor yemin ederim seri son zamanlarda çılgın atıyor. Bir mantık çerçevesi yok. Aga seriyi hızlandırmak istiyorsan böyle saçma power-up lar yerine şeytan meyvelerini seri başında kullandığın gibi asıl güç olarak kullanmaya devam edip, sanjiye bir meyve sallasaydın. Ulan ne suitmiş ne genmiş, haki muhabbetinden bile daha baydı beni ya. Herif uçuyor, görünmez oluyor, tüm kemiklerini iyileştiriyor, Queen'in kılıcı kırılıyor. Süpermen'de bile bu saydıklarımızın hepsi yok agaaa

Keşke şeytan meyveleri serinin en güçlü şeyi olsaydı, haki de o meyve kullanıcılarına sadece hasar verebilmek adına kullanılabilseydi.
 
Wikide öyle yazıyor bakabilirsin. Ayrıca tayfada ki ödülü en yüksek ikinci adam kendisi. Kaido'nun en elit adamı King bu bariz.
Zoro, Sanji durumu burada da var. King sadece savaşçıyken. Queen, İsviçre çakısı gibi. Her iş geliyor elinden. King daha güçlü olsada Queen'in gerek kimyasal silahları gerek icatları Canavar Korsanları içerinde daha ağır basıyor. King sadist olduğu için daha korkutucu olabilir.
 
Aga Sanki böyleyse, İchiji falan da aynı güçte, dayanıklılıkta olmalı gen mantığından dolayı, bunlara aynı geni vermiyor mu Judge? Gen meselesini ortaya atıp onuda inanç ve irade kavramına dayatacak mı gerçekten sOda?
İnanç ve irade değil. Antreman vs vs.


Gen çöpü eh işte yaparken

Eh işteyi oha lan seviyesi yapıyor. Öyle düşün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık