Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazarın elinde germanın hakkını verecek bir arc vardı önce peros şimdi sanji üzerinden onlara wowwwww dedirtmeye çalışıyor.nerden baksan kötü yazarlığa örnek.
 
Aklıma şu sahne geldi şimdi;
WB bile şu kılıç darbesini alırken Sanji kafasına aldığı halde hiç bir şey olmuyor.

Şimdi dayanıklılık olarak denklem bu mu oluyor;
Sanji > MF WB
Canavar gibi olsa da Whitebeard bir insandı mesela Franky'e de kılıç işlemez yada tekkai kullanan herhangi birine yada mesela bu sahnede Whitebeard haki kullansa ona da işlemezdi.
 
CP0 muhabbeti sayesinde bir merak, heyecan hissetmeyi başardım. Bayağıdır Lucci'ye bağlamış durumdayım zaten, korsanlar dövüşsün aralarında bize ne kıvamındayım. Dövüşün sonuçları az buçuk belli, e karakterlere de tam kendimi veremedim.
Bu sefer zar atan, mert bir Amiral de yok, gereken neyse onu yapıp geçecek CP0 var, buradan da absürt bir şey yapıp da döndürmez herhalde. Dövüş sonu herkes pert çünkü. Bu düğümü çözerse Büyük Hasır Şapka Filosu çözer gibi, bakalım göreceğiz. Aslında tam samuray gücü göstermelik hem de Ryuma'yı anmalık bir olay ama yok arkadaş yok, samuray yok. King yenilince Zoro çöpe gider. Luffy dövüşün içinde bile yattığı oluyor, dövüş bitince o da çöp. Sanji de perte çıkar. 9 Kın'ın kanlarının çoğu vücut dışına çıktı. Kim durduracak bunları? Wano içinden birilerini çıkarttığımız zaman Hasır Şapka Filosundan gayrı kimse kalmıyor. Gelmezlerse bu Filo'nun hangi önemli olayda rol alacağını da bilmiyorum zaten, bir işe yarayın. Teach kapkaç yapar anca, Wano'ya çökmeye çalışacağını zannetmem. Shanks gelir mi, pek oturmuyor kafada.

Sanji kısmı için, gen uyandırma kostümden daha iyi. Başka bir şey demeye gerek var mı, bence yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık