Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci'nin gücü hakkında iki ihtimal var.Ya yabancıların fodder dediği tip çıkacak ya da Luffy seviyesine yakın çıkacak.İkinci ihtimal Luffy'nin güçlenme potansiyeline yakın olursa doğru çıkabilir.
 
Adi adam. Öyle bir kara paylaşmışsın ki ciddi ciddi savunacak cürreti bulamadım kendimde :)



Adam kendini vuruyor lan ses konutuyla asfssf. Sanji'yi Choppi bile kıyma yapabilir. Sanji kim ki kıyma olması gündem olsun ? Kurbanlık koyun zaten gelen vurmuş giden vurmuş.



Queen'in meyvesi totalde illa ki daha ağır basar. Fakat Enies Lobby'deki en işe yaramaz zoan nasıl ki Jyabura'daysa Wano'da da Queen'de bence. Haki denen bir şey var adam hala bomba atıyor falan. Lan bombası mı kaldı artık. Öte yandan meyvenin yakın dövüş konusunda hiçbir işlevi yok. Sanji gibi hızlı ve gözlemi ortalama düzeyde olan birinin Queen'e kendini yakalatıp çamaşır gibi sıkılması bile normalde olacak bir şey değil. Bölümü detaylı okumadım ama Sanji'nin dalgınlığına gelmiş sanırım. Şu an için dayanıklılığından başka bir numarası yok bana kalırsa. Jack vol. 2
Ben Jabra'nın Ennies Lobby'deki en işe yaramaz Zoan kullanıcısı olduğunu düşünmüyorum sanırım Funkfreed en işe yaramazı Lucci tanıtıldığında bir Etçil Zoan'ın ne kadar tehlikeli olabileceğini gösterdi.
 
Robin'in antik dili "bana bir şey olabilir" mantığı ile düşünerek bizden birine öğretmesi gerekirdi, ama tek vasfının okuma yazma bilmesi olduğunun farkında olduğundan ve tayfada başka bir işe yaramayacağından kimseye öğretmiyor.
Robin tayfaya katıldığında bu kadar işe yaramaz değildi aslında , karanlık bir havası vardı, kendi başına buyruk hareket edebiliyordu yanılmıyorsam Skypea ile ilgili bilgiyi Robin bulmuştu, ne olduysa Enies Lobby’de bağırdıktan sonra oldu.
 
La olum bu dış güçler kim söylesene ? Yeminlen mühendisliğimi kullanıp interneti sonlandıracam yaov. Queen bu formuyla anca kendi kendine akraba olmuştur :(

Sen avatarına bak Luffy nika gönderisi diyorsun aynı Luffy maymun(monkey) dövüyor. Bu çocuk kendi kendinin düşmanı dikkat et.


Olmamış la :( Allah'ın fakiri sahil kumuna değil çöl kumuna yatıyor sen buna emeklilik hayatı diyon :/
Lan adam orta doğuda bugüne bugün mekan işletiyordu. Bu adamın fakir olma ihtimali vegapunk'ın mikmok'u yapıp op evreninde ergeneleri coşturması gibi bir şey
 
sanjinin zombi pozu çok iyi olmamış mı?
bu arada arkadaşlar şöyle bir durum var.sanji bu power upı almak için bu duruma düştü.hani genelde mangalarda olan bir durum bu.yeşilin çeliği kesene kadar haşat olması,luffynin geleceği görene kadar kum torbası gibi benzer durumlar.
Bunu anlayan kişi sayısı çok az. Örneğin Zoro ilaçla iyileşmeyecek olmasa Kaido dövüşünde daha kısa bulunurdu. Luffy hapse girmeliydi o yüzden tek yedi.
 

Silinmiş Üye

Lan adam orta doğuda bugüne bugün mekan işletiyordu. Bu adamın fakir olma ihtimali vegapunk'ın mikmok'u yapıp op evreninde ergeneleri coşturması gibi bir şey
La 7. popülerlik anketinde bu adamı sevip konuşmacı olarak gelen türk'tü türk. Ne orta doğusu iç anadolu çocuğu çıktı. Bunun cirosu yurtdışında ne ola ki ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık