Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala hükümetin wanoya el koymak için lucciyi görevlendirmesini anlamadım arkadaşlar

Bu adamı luffy tokatlamis hemde kendi karargahında tokatlamis ...

Ozamanki lucciyi luffye gelene kadar adada dövecek en az on tane adam var adada...

Lucci nedir la ????

Lucci kimdir???

Hepsi ve diğer tüm hükümet yetkilileri sıra dayağından geçer


Ya amiral ya amiral üstü başka yok
 
Ödülü örnek olarak verdim bak fazla güçlenmedi sırf savaşa katıldı diye 400 yaptılar şeklinde.İlk yarıda tayfa zaman atlamasına kadar bir daha power up almadılar Luffy dahil buna.

Ondan önce adama marangozluk görevi vermişler adam ne yapsın.Orada bile douriki seviyesini katlamış.2 senede haki öğrenmiştir o çok fark yaratır.Smoker için de aynı mantığı savun o zaman.Kaç sene napmışken 2 senede nasıl gelmiş grand line seviyesinden Law'un boğazını sıkacak seviyeye diye ?
Smoker'da çok değişen bir şey yok ki. Punk Hazard Law'u oyalayacak seviye de öyle çok bir şey değil. Hele komutan seviyesi ile kıyaslanınca.
Tayfa dövüşe dövüşe bile güçleniyor. MF Luffy, Lucci'yi döverken bu kadar zorlanmazdı.

Lucci'nin beş sene marangozluk yapması da yeterli bir bahane değil. Antrenman yapacak bol bol zamanı olmuştur. Hakinin yaratacağı fark da onu Balıkadam Adası Luffy seviyesine getirsin işte. Daha fazlası her şekilde mantıksız.
 
İlk yarıda haki bilmiyordu kimse onun avantajını kullanıyordu logia ya.Yoksa Grand line Smoker en fazla Caribou ederdi.Ama yeni dünyaya bir gitmiş çizik yemiş gücünü kat kat arttırmış.Haki öğrenmesinin de katkısı yüksek.Bu adam koramiral bile değildi hatırlatırım.Koramiral olmakla kalmadı Vergo gibi güçlü adamlara kafa tuttu vurmaktan bir hal oldu.

Yani bu sadece Smoker'ın yaptıkları daha Tashigi mi atalım.Lucci'yi 2 sene önce Moria lord kıvamı görüyor.
Lucci güçlü dönsün de gücünü yükseltsin de bu saatten sonra Zoro, Sanji bıraksın o işi Oda, yada manga çizmeyi bıraksın.
 
Enies Lobby'de dandik olan bir meyve varsa oda budur.

Adi adam. Öyle bir kara paylaşmışsın ki ciddi ciddi savunacak cürreti bulamadım kendimde :)

Dandik çar dediğin Sanji’den kıyma yapmış ama.Hangi rakibi yaptı.Ses komutu falan Oda’nın klasik trollükleri onlara takılmıyorum.
Adam kendini vuruyor lan ses konutuyla asfssf. Sanji'yi Choppi bile kıyma yapabilir. Sanji kim ki kıyma olması gündem olsun ? Kurbanlık koyun zaten gelen vurmuş giden vurmuş.

Queen'in Antik bir Dinozor meyvesi var ve seride büyük ihtimalle Kaido'dan sonraki en büyük Zoan (Belki Sengoku'da olabilir) Jabra'nın meyvesi bir etçil Zoan bu tür normal Zoan'lardan daha çok savaşa uygun ama Antik Zoan'sa birde Dinozor Zoanı'ysa Queen'in şeytan meyvesi ile Jabra'nın kini karşılaştırmak mantıksız açıkça üstün olan Queen'in dir.
Queen'in meyvesi totalde illa ki daha ağır basar. Fakat Enies Lobby'deki en işe yaramaz zoan nasıl ki Jyabura'daysa Wano'da da Queen'de bence. Haki denen bir şey var adam hala bomba atıyor falan. Lan bombası mı kaldı artık. Öte yandan meyvenin yakın dövüş konusunda hiçbir işlevi yok. Sanji gibi hızlı ve gözlemi ortalama düzeyde olan birinin Queen'e kendini yakalatıp çamaşır gibi sıkılması bile normalde olacak bir şey değil. Bölümü detaylı okumadım ama Sanji'nin dalgınlığına gelmiş sanırım. Şu an için dayanıklılığından başka bir numarası yok bana kalırsa. Jack vol. 2
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık