Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jyabura'nın dandik meyvesi= Queen'in dandik meyvesi. Hatta Jyabura'nın meyvesi dövüşe uygunluk açısından daha iyidir muhtemelen. Nasıl dandik bir çardır bu Queen Allah'ımmm. Bir an önce bitse de kurtulsak şu dövüşten.
Queen'in Antik bir Dinozor meyvesi var ve seride büyük ihtimalle Kaido'dan sonraki en büyük Zoan (Belki Sengoku'da olabilir) Jabra'nın meyvesi bir etçil Zoan bu tür normal Zoan'lardan daha çok savaşa uygun ama Antik Zoan'sa birde Dinozor Zoanı'ysa Queen'in şeytan meyvesi ile Jabra'nın kini karşılaştırmak mantıksız açıkça üstün olan Queen'in dir.
 
Sağ koldan sonra direkt Kaido'ya atlamayabilirdi mesela seviyesi. Katakuri'yi bile zor bela yendi Luffy yani. Bir Yonko ile sağ kol arasında da uçurum var güç olarak. Çok hızlı atladı bu basamağı bu da eğreti duruyor benim gözümde.
Bir noktadan sonra zaten olması gereken buydu luffynin net olarak diğerleri ile arasındaki farkın ortaya çıkması ve artık son adaya doğru yola çıkması lazımdı çünkü başka türlü serinin 1000 bölüm daha çekilmesi gerekirdi böyle olmasının benim gözümde pek bir sakıncası yok belli ki amiraller için odanın farklı planları var.
 
Göreceğiz ne kadar eksiği var, Kaido ile eşit çarpışıp görü yaracak haki seviyesine erişmiş. Zaten Yonko çarpışmalarında olan sahne bu.
Cidden canımı sıktı o sahne. Seriye toprak atma vakti yaklaşıyor gözümde. King veya Kaido düzgün bir dövüş vermezse bırakabilirim.
 
Patron adam ayakçı gibi wanoda bekleyip Lucci’ye bilgi veriyor yani.Spoiler sağlayanda da hayır yok arkadaş op bilgisi değerlendirme yerlerde.
2 ayrı 3lü grup gibi gördük hep. Bu maskeli bir tık daha ön plandaydı diğer iki maskeliye göre. Bunların bir Spandamı yoktur. Direk kutsallara bağlılar. Lucci ve maskeli adam birbirine konum olarak denktir. Güç olarak farklılık olur sadece ama büyük bir fark çıkmaz bana göre.
 
Doğru. Big Mom korsanlarını izlemek çok daha keyifliydi. Oven, Daifiku, Cracker, Perospero ilgi çekici meyveleri olduğu için bana çok daha keyifli geliyordu bunlara göre.

Oda bile kafasında yaratıcı bir hale sokamamış bu meyveleri ki iyice saçmalamaya başlamış. Biri helikoptere dönüşür, diğeri bedeninden ayrılır, abuk subuk hareketler yapar. Yok elinde kıskaç olur, kıskaçından lazer atar. Bedeni sesli komuttaymış. Ondan ses komutuyla bomba atar falan. Gider bir de bunu kendine atar. Bu nedir ya. Ne okuyoruz biz. :ehe:
Cidden rezalet ya. Big Mom tarafında en azından her karakter birbirinden farklı çeşit çeşit güçlere sahipti. Oda yeteri kadar özenmemiş bunlara. Hiçbirinin meyve yetenekleri göze güzel gelmiyor ayrıca saçma sapan bir mantığa oturtulmuş. Sözde dünyanın en korkutucu korsan tayfası olacaklar birde. :D
 
Bu arada Sasaki'nin gücü gayet mantıklı. Onun dinazoru kafasını çok hizlı bir şekilde geniş açıda döndürebiliyor. Geçen belgeselde denkgeldim.

Queen'in bu vücuttan ayrılma olayı uyanışla alakalıda olabilir. Direk cyborg özelliğide olabilir. Mantıksız değil yani bunlar seride olan şeyler.
Sasaki'nin olayını senden öğrendim, güzelmiş.

Queen teknolojisi ile yapıyor bunları zaten, o açık. Ben seri içinde olanaksız bir şey demiyorum zaten. Sadece görsel olarak manasız ve mekanizmasını illa da bir mantığa oturtmaya gerek yok demek istedim. Queen çok sıradışı bir bilim adamı.
 
Bir noktadan sonra zaten olması gereken buydu luffynin net olarak diğerleri ile arasındaki farkın ortaya çıkması ve artık son adaya doğru yola çıkması lazımdı çünkü başka türlü serinin 1000 bölüm daha çekilmesi gerekirdi böyle olmasının benim gözümde pek bir sakıncası yok belli ki amiraller için odanın farklı planları var.
Olması gereken buydu ama bu şekilde olmak zorunda değildi. Zaman atlamasından daha sağlam dönebilirdi veya kapsamlı bir eğitim daha alabilirdi. Yada araya başka bir rakip daha girebilirdi bir sürü yolu varken kolaya kaçtı Oda. Luffy fanıysan keyif almanı anlıyorum sizin için güzel gelişmeler bunlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık