Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin bir haftada Kaido'dan kan alabilecek seviyeye geldiği seride Lucci niye güçlenemesin ki iki yılda? Bu adam tek yiyip gidecek olsa Wano'ya neden getirsin Oda. Acayip fark yaratacak bir seviyeye geldiğini sanmıyorum ama aynı seviyede kaldığını düşünmek saçma olur.
 
Kata kim, Sanji kim? Kata ayağını denk alsın gitsin Zoro ile uğraşsın demi :at:
Senin hesabını bazen farklı kişilikler kullanıyor hissine kapılıyorum kimi zaman aklı başında yorumlar geliyor kimi zaman öyle bir saçmalıyorsun ki hani kusura bakmayın beyler yeğenim yazmış diyecekmişsin gibi geliyor :hhh:
Kusura bakmayın ama Sanji baya güçlendi. Hem bu iyileşme olayı hem bu son çıkan kılıç kırma işi seviyesini çok yükseltiyor. Wano sonu bu güçlerini daha düzgün kullanacağını da düşnebiliriz yani Kata'nın Sanji'ye karşı bir şansı falan yok artık(wano sonu).
 
sanji ne yapmaya çalışıyosun abicim ben anlayamıyorum seni valla, savaşısın ortasındasın az kalsın boynun gidicek sen hala triplere giriyorsun ?? her tarafın kırılmış, götü başı dağıtmışssın o beğenmedin genlerin olmasa hem kendini hem tayfayı düşüreceğin durumun farkıdna bile değilsin. büyü birazcık abiciğim olmaz ki böyle çocukluk çağı travmalarının, gelişisimler krizlerinin çözüleceği yer savaşın ortası değil, bu ciddi bir iş wano'ya evcilik oynanmaya gelmedi tayfa, bu nevtorik hallerin sonunu iyi biliyruz ace'den, sonunun böyle olmasını istemem kendine gell !!
 
Kusura bakmayın ama Sanji baya güçlendi. Hem bu iyileşme olayı hem bu son çıkan kılıç kırma işi seviyesini çok yükseltiyor. Wano sonu bu güçlerini daha düzgün kullanacağını da düşnebiliriz yani Kata'nın Sanji'ye karşı bir şansı falan yok artık.
Sanjiciler seni ele mi geçirdi zorla mı yazdırtıyorlar eğer öyleyse 3 kere sanji yaz anlarız :D
 
King'in üstüne basıp geçemezsin öyle işte adamın önünde basamak olursun basamak. Hamam böceğine de benzettin ya şu canavarı pes yani. :D
King'den daha korkutucularına bastım geçtim, biz üst katta yaşamıyoz oğlum King ne ki. Bir gün sana atarım fotolarını.

Hükümet en kötü senaryoda yani Kaido'nun yenilmesi durumunda Wano'ya çıkartma yapacak, yani direkt bir parti olması imkansız illa ki savaş kopacak tekrar. Burada ya Luffy ve tayfası şov yapacak ya da yardıma birileri gelecek. Hangi senaryo olur dersiniz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık