Deminden beri içimden acaba hesabını mı çaldılar diye geçirdim yalan yokSanjiciler seni ele mi geçirdi zorla mı yazdırtıyorlar eğer öyleyse 3 kere sanji yaz anlarız
King henüz katakuriyi yenebilecek bir güç sergilemedi bence. İlerleyen bölümlerde görebiliriz ama. Queenle kıyaslamam bile. Katakuri zirve gözlem, çok iyi silanhlanma hakisine sahip ve h. haki kullanabiliyor. Meyvesi her ikisinden de güçlü. Kingin kalıtsal yetenekleri sıkıntı çılarabilir ama katakuriye. Sıcağa karşı dayanıksızdı galiba meyvesi.Yani Sanji Queen ile kapıştırıldığına göre bir şekilde aynı klasmandalar yada olacaklar diyebiliriz. Katakuri Sanji'yi göreceli olarak "Wano sonu" dahil her türlü alır da denebilir. Queen hızıyla ön planda olan bir karakter değil. Aman aman bir darbesi de yok şimdilik. Katakuri Luffy'den ses getiren yumruklar atmış mıydı evet elleri yamulmuştu. Bu veriler Katakuri Queen'i alır diyor bana. Bak mesela King hem konumu hem de hareketleri itibariyle alır dedirtiyor mesela.
Luffy'i ölümün kıyısına gelmişti Kaido'dan ikinci kez tek yediğinde. Haşır şapka Filosunda da vivre kartları vardı Luffy'nin. Belki onlar gelebilir.King'den daha korkutucularına bastım geçtim, biz üst katta yaşamıyoz oğlum King ne ki. Bir gün sana atarım fotolarını.
Hükümet en kötü senaryoda yani Kaido'nun yenilmesi durumunda Wano'ya çıkartma yapacak, yani direkt bir parti olması imkansız illa ki savaş kopacak tekrar. Burada ya Luffy ve tayfası şov yapacak ya da yardıma birileri gelecek. Hangi senaryo olur dersiniz?
Dünya standartlarına göre güçlüdür. Ama komutanlara kafa tutacak seviyede çıkmaz.Luffy'nin bir haftada Kaido'dan kan alabilecek seviyeye geldiği seride Lucci niye güçlenemesin ki iki yılda? Bu adam tek yiyip gidecek olsa Wano'ya neden getirsin Oda. Acayip fark yaratacak bir seviyeye geldiğini sanmıyorum ama aynı seviyede kaldığını düşünmek saçma olur.
Başka bi açıklaması olamaz yoksa sanji övmez @RedTeroR durup dururkenDeminden beri içimden acaba hesabını mı çaldılar diye geçirdim yalan yok
Abartma sende ya.Kata, Sanji'yi Wano sonu rüyasında bile alamaz neden bahsediyorsun sen ya.
Lütfünün bile gücünü övmüşüz kral haki kullanmaya başlayınca siz bizi lütfücülerle karıştırıyorsunuzBaşka bi açıklaması olamaz yoksa sanji övmez @RedTeroR durup dururken
Yancı Shanks gelir mi dersin?Luffy'i ölümün kıyısına gelmişti Kaido'dan ikinci kez tek yediğinde. Haşır şapka Filosunda da vivre kartları vardı Luffy'nin. Belki onlar gelebilir.
Tabi bu yapılan çıkartmada amirallerin olmamasını düşünerek söylüyorum. Amiraller gelirse bunlar gelse de bir işe yaramazlar.