Bayrak harika olmuş.Jump'ın kapağı:
Bayrak harika olmuş.Jump'ın kapağı:
Yani Sanji Queen ile kapıştırıldığına göre bir şekilde aynı klasmandalar yada olacaklar diyebiliriz. Katakuri Sanji'yi göreceli olarak "Wano sonu" dahil her türlü alır da denebilir. Queen hızıyla ön planda olan bir karakter değil. Aman aman bir darbesi de yok şimdilik. Katakuri Luffy'den ses getiren yumruklar atmış mıydı evet elleri yamulmuştu. Bu veriler Katakuri Queen'i alır diyor bana. Bak mesela King hem konumu hem de hareketleri itibariyle alır dedirtiyor mesela.He tabi kimse vuramaz Kata'ya, kim vurabilir ya olacak iş mi
Gülüyorum bunlara sadece.
Öyle bir şeyi karşında görsen altına edersin ama. Biçimsiz olabilir ama korkutucu da duruyor bu sayede. Adamı tokat manyağı eder valla bu kadar küçümseme.Onun bir önceki formu da garabetti. Kıllı kol, kanat falan, sırttan köpek balığı gibi bir şey çıkmış. Hamam böceği la adam.
Yıl olmuş 2021, hala bunu konuşmamız saçma olmaz mı?Dövüş diye önümüze sunduğu şey cidden saçma. Okurken en ufak heyecan hissedemiyorum şöyle komedi sahnelerini görünce. Bari bu arcta daha farklı olsaydı.
İddianız yok ama dedikleriniz oraya varıyor.Yoo öyle bir iddamız yok biz kılıç lobisi gibi hayal dünyasında yaşamıyoruz
Küçümsemiyom ki, evde çok görüyom zaten o tarz böcek. Üstüne basıp geçiyom laÖyle bir şeyi karşında görsen altına edersin ama. Biçimsiz olabilir ama korkutucu da duruyor bu sayede. Adamı tokat manyağı eder valla bu kadar küçümseme.
Kata, Sanji'yi Wano sonu rüyasında bile alamaz neden bahsediyorsun sen ya.Yani Sanji Queen ile kapıştırıldığına göre bir şekilde aynı klasmandalar yada olacaklar diyebiliriz. Katakuri Sanji'yi göreceli olarak "Wano sonu" dahil her türlü alır da denebilir. Queen hızıyla ön planda olan bir karakter değil. Aman aman bir darbesi de yok şimdilik. Katakuri Luffy'den ses getiren yumruklar atmış mıydı evet elleri yamulmuştu. Bu veriler Katakuri Queen'i alır diyor bana. Bak mesela King hem konumu hem de hareketleri itibariyle alır dedirtiyor mesela.
Ne sallaması ya gayet hakkını veriyoruzSanjinin aldığı her power up haterlarınıda güçlendiriyor belli oldu.
Önceden boş boş sadece Sanjiye sallıyordunuz şimdi kendinizi aşıp Sanjinin rakiplerede sallıyonuz , dünyada eşiniz benzeriniz yok cidden
Tamam Zoronuz Luffyden de güçlü kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz ?