Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rayleigh'in gireceğini pek sanmam, onların olayı bir nevi bitti. Luffy'e eğitim ve devamında Yeni Dünya'ya uğrlamasıyla beraber artık bekliyordur bence olacakları. Hee belki son savaş için bir şeyler yapar ama artık onların çağı kapandı gibi.

Diğer karakterler için dediğin olabilir. Zaten son savaşın MF'den daha kaotik olacağı tarzında bir açıklaması vardı Mangaka'nın. Yani bu noktada çoğu karakter işlenecektir az da olsa ama Shichi sisteminin kalkmasıyla Mihawk-Hancock gibi karakterlerin ne yapacağı önemli şu noktada. Croc'u saymıyorum o çünkü 2 yıldır zaten Shichi olmadan Yeni Dünya da takılıyor. Fakat Shichiliği gitti anda diğerlerinin hemen peşine düştüler ve şimdi olaylar başlayacak. Bu noktada ne yapacakları önemli, yakalanan olur mu bilinmiyor şuan teoriler var bu konuda.

Mariejois de ki toplantı ve Devrimciler olayı olmasa Amiraller bile peşine düşebilirdi Shichiliği alınanların çünkü öyle oluyor.
Hem Law'ın peşinden gitmesi söylenen Fujitora var hem Dof'a ''Shichiliğin elinden giderse Amiraller peşine düşer'' diyen Law var. Yine aynı şekilde Marineford sonrası Shichiliği bırakmış olan Teach'in peşine Akainu geliyordu. Bu noktada ne yapacakları önemli bu karakterlerin.
Ray acaba Hancock a yardıma gitmişmidir? Acaba hangi shiciler yakalandı ben o kısmı çok merak ediyorum.
 
Bu spoilerı redon onayladı değil mi? Sonra 2 yonko ile vs atan luffy bekleyip, kaido kesen zoro gördüğümüzdeki gibi olmayalım da. :/
 
Allah aşkına Lucci falan gelmesin ya. Kendi arc'ında bile çok popüler olmamış, sonrasında da aynı şekilde sevilmemeye devam edilmiş bir karakter. Amiralciler bile ayıp olmasın diye seviyor kendisini. İlla eski düşman gelecekse bir sürü aday var.
 
Son düzenleme:
Bak tuttum adamı tutmasaydım düşecektin ortak olalım dediğin adamdan alçakça Sables yersen olabilir belki böyle şeyler.
Alçakça? Ulan adam sanki gel olaya karış dedi. :D

Ray acaba Hancock a yardıma gitmişmidir? Acaba hangi shiciler yakalandı ben o kısmı çok merak ediyorum.
Gitmez bence. Gitmesine de gerek yok zaten şuan gelen kişi Coby...

Şu görünen halleriyle hiç birini yakalayamazlar. Bu kişileri yakalayabilmek için Amiral göndermeleri lazım, aşağısı kurtarmaz.
Şuan Amiraller de zaten Devrimcilerle falan uğraşıyordu en son. Şuan yaptıkları şey rahatlarını bozmak. Yani istedikleri gibi takılıyorlarken şimdi Denize açılmaya zorladılar bir nevi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık