Üye silindi 7459
Bu haftaki bölüm incelememi takım elbiseli kamera açık bir şekilde atmayı planlıyorum XD (ciddi)
ENMA elinde mi? Elinde. Gerisi bahane. Henüz King'e karşı bir icraat GÖSTEREMEDİ.Ben sana Zoro haki ve enma kullanmıyor demedim ki. Enma'yı kullanırken çıkan efekti göster diyorum. 1002. bölümde Kaido'nun kaçındığı saldırıdaki gibi mesela.
Teach gelirse Croc da damlar...Seri o kadar hızlanıp bitecekse ne zamanDaz’ın gerçek gücü gösterilecek.
En alttaki sayfada Dof'un yanağı kızarmış la biri tokatlamış gibiTeach gelirse Croc da damlar...
Ace idamı olayı.
Beyazsakal ölümü sonrası...
Hikayeyi bağlamak zor değil.
@Millennium Wizard söylesin kim tokatlamış?En alttaki sayfada Dof'un yanağı kızarmış la biri tokatlamış gibi
Oda'nın Rayleigh, Mihawk, Crocodile, Hancock gibi kaliteli karakterleri son savaşta kullanmaması çok saçma olur. Shanks, Dragon ve diğer güçlerle beraber tüm dünya birbirine girerse mükemmel bir arc çıkar... Tayfa saçma bir güçlenme aldığı için bu arc dövüşleri çoğu kişiyi tatmin etmedi ama gelecek arc baya toparlar bu yönden de...Teach gelirse Croc da damlar...
Ace idamı olayı.
Beyazsakal ölümü sonrası...
Hikayeyi bağlamak zor değil.
Bu da olabilir. Yani inşallah böyledir yoksa durum vahimmm.Büyük ihtimalle kimse kırmadı Sanji'nin kemiklerini... Yılan deri değiştirir gibi kemikleri değişime uğruyor olabilir ve hepsi kabuk kırıp yenileniyor olabilirler... Yoksa darbe ile tüm kemiklerinin kırılması olayı bana pek anlamlı gelmiyor. Bir kaç kemiği kırılır tamam da tümü kırılmaz.
Yüksek ihtimal gen değişimi bedenini kozadan çıkan kelebek gibi değişime uğratıyor. İçinde ki venom ortaya çıkıyor.