Ağa adamın yaptığı silah öyle yabana atılacak birşey değil getirirse işin içine edilir. Hesaba göre bu silah toplam schibukailerin 2 katı veya daha fazla güce sahip ki hem onları kovup hemde düşman ediyorlar kendilerine.Cp0 yanında vegapunkın yeni silahını getirir mi acep
Zaten Hancock a Fujitora gitmedi mi? Yanlış mı hatırlıyorum...Alçakça? Ulan adam sanki gel olaya karış dedi.
Gitmez bence. Gitmesine de gerek yok zaten şuan gelen kişi Coby...
Şu görünen halleriyle hiç birini yakalayamazlar. Bu kişileri yakalayabilmek için Amiral göndermeleri lazım, aşağısı kurtarmaz.
Şuan Amiraller de zaten Devrimcilerle falan uğraşıyordu en son. Şuan yaptıkları şey rahatlarını bozmak. Yani istedikleri gibi takılıyorlarken şimdi Denize açılmaya zorladılar bir nevi...
Yok gittikleri yer söylenmedi fakat yaralı haldelerdi herhalde saboyu götürüyorlardı. Fujitoralar 3 gemi ile hareket ediyorlardı fakat hancockun oraya 6-10 arası gemi gidiyordu.Zaten Hancock a Fujitora gitmedi mi? Yanlış mı hatırlıyorum...
Coby gördük sadece Amazon Lily'e giden. Fujitora bir gemideydi ama onun Hancock ile ilgisi yoktu.Zaten Hancock a Fujitora gitmedi mi? Yanlış mı hatırlıyorum...
Fujitora ve Ryokugyu en son Devrimciler ile savaşıyordu Mariejois de.Zaten Hancock a Fujitora gitmedi mi? Yanlış mı hatırlıyorum...
Bu da spoiler mı veriyor, fantezi mi yapıyor, trip mi atıyor belli değil. :dBölümün en iyi kısmı sanırım yine sanji vs queen'le alakalı koreli sanji vs queen savaşıyla ilgili detay vermek istememiş.
"I dont want to describe the detail of the fight"