Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rob Lucci

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 122 43.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 156 56.1%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Sence bu kadar yaşlı olan Garp hiç böylr bir durumla karşılaşmamış mıdır? Yani hiç mi bir köpek çeken kutsal denk gelmez?
kutsalların komple sado mazocu bir topluluk olduğu kanısına nerden vardın bilmiyorum değiller bir cogu niye kendilerine bu kadar hürmet edildiğinin farkında bile değil olayı tanrı vergisi sanıyorlar gercekte şanslı doğan insanlar .Dofun babası gerçeği öğrendiğinde vicdanlı normal bir insanın yapmasanı gerekeni yaptı genetik psikopat bir topluluk bunu yapamazdı. Birde kutsallar la amiraller komsu değiller bu adamlar baya uzakta goroiese ve cipher poll arada köprü olusturuyor amiraler acil durumlarda yanlarına gidiyor dümya hükümeti denince sirkten bozma bir sistem de düşünmek yanlıs bence.
 
O adamlar kolay yetişmiyor çünkü en az 20 yıl carmel bu işi yapıyordu yetimleri toplayıp yetenek vaad edenleri eğitim için gönderiyordu luccide güç olarak o dönemlerin en parlak karakteri. Bir kaza sonucu kaybolan ve bir süre sonra evinin yolunu bulan evcil bir hayvanı geri kabul etmek için bir sebebe ihtiyacın olurmuydu.
Peki Who's Who'yu neden harcasınlar ki sonuçta ikisinin durumu benzer ikiside verilen bir görevi başaramadığı için aranan konumuna düştü.
 
Peki Who's Who'yu neden harcasınlar ki sonuçta ikisinin durumu benzer ikiside verilen bir görevi başaramadığı için aranan konumuna düştü.
Cp9 ekibi enies lobide spandamin uzerlerine suç yiktigini fark edip kaçıyorlar orada bekleselerdi who gibi impel down hapsediliceklerdi oraya hapsedilen kişinin avukat ve mahkeme hakları olduğunu sanmıyorum hükmün geri dönüşü olmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık