Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rob Lucci

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 124 43.8%
  • Sevmem

Kullanılan: 159 56.2%

• Kullanılan toplam oy
    283
Rob lucci'nin 907'deki durumu davranışları şüphelendiriyor beni oraya devrimci olarak geri dönmüş gibi geliyor bana kutsal ejderden öldürün emri gelince garip bir yüz ifadesi var sanki ne yapacam gibisinden devrimcilere katılmış olabilir gözlerini bile karanlık modda çizmiş oda kesin bişey çıkacak bundan.
Rob Lucci malın teki, devrimci olsaydı Rosadayken Saboyla konuşurdu. Devrimci olacak vasıf yok, en iyi vasfı köpeklik, onu da iyi yapıyor zaten.

Şapkaları bile savaçacağız diyor Lucci ve Sabo'nun. Herifin sırtındakı yaralar hükumetin bayrağı ile aynı. Cp0 vs Devrimci komutanları olur.
Lucci-Sabo
Bello bety-Stussy
Karasu-Kaku

Ben anlamıyorum whos who meyve çaldırınca hapse giriyor lucci hükümetin en önemli 3 yerinden birini koruyamayıp üstüne üstlük robini kaçırıyor luffye yeniliyor ama rütbesini yükseltiyorlar oh ne güzel iş

Ben anlamıyorum whos who meyve çaldırınca hapse giriyor lucci hükümetin en önemli 3 yerinden birini koruyamayıp üstüne üstlük robini kaçırıyor luffye yeniliyor ama rütbesini yükseltiyorlar oh ne güzel iş
Lucci de ilk önce zor duruma düşüyor. Hatta kaçıyorlar falan sonra ''Geri döneceğiz'' diyorlar ve 2 yıl aradan sonra CP0 olarak dönüyorlar. Yani Luffy yenilgisinden sonra muhtemelen Lucci'ler de hapishane'ye gideceklerdi fakat kaçtılar. 2 yıllık arada büyük bir şey yapmışlar ki CP0'a kadar yükselmişler...

Lucci de ilk önce zor duruma düşüyor. Hatta kaçıyorlar falan sonra ''Geri döneceğiz'' diyorlar ve 2 yıl aradan sonra CP0 olarak dönüyorlar. Yani Luffy yenilgisinden sonra muhtemelen Lucci'ler de hapishane'ye gideceklerdi fakat kaçtılar. 2 yıllık arada büyük bir şey yapmışlar ki CP0'a kadar yükselmişler...
ya dünya hükümeti bu kadar merhametli mi fuji luffyi elinden kaçırdı adam denizci üssüne giremiyor bence çok saçma bu iş ya

ya dünya hükümeti bu kadar merhametli mi fuji luffyi elinden kaçırdı adam denizci üssüne giremiyor bence çok saçma bu iş ya
Merhametli değiller, aksine caniler. Fakat dediğim gibi önemli bir şey yapmasalar zaten o mevkiye gelemezler.
Bunu Shichibukai'lik gibi düşünebilirsin. Korsanlar hükümete ve denizcilere karşı fakat bir noktada hükümet onlara ayrıcalık tanımış. Bunun için de korsanlar işlerine geleceği şekilde onlara yardım ediyor gibi görünüyor. En kolayından Law Shichi olmak için korsanların kalbini alıp denizcilere getirmiş. Bu noktada da hükümet ona o ayrıcalığı vermiş.

Hükümet bizzat korsanların kahramanık haberlerini yapmış geçmişte mesela. Çıkar meselesi gibi düşünebilirsin bunu. Lucci büyük bir iş yapıp ödüllendirilmiş...

Fuji'nin o olayının bile bir önemi yok ya. En son Ryokogyu ile oturup sohbet ediyorlardı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık