Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Olası Luffy vs. Sakazuki

Aslında Kaido'nun Ejder ateşinde banyo yaptı ağır hasar almadan atlattı ama baya yorulmuş gibiydi. Bunları hep gösteriyor Oda ama ne kadar süre böyle kullanabilir orası soru işareti.
Konu haki ise Luffy'den daha çok kimde olabilir ki? Bu yüzden diyorum, artık kim Luffy'e gerçek anlamda rakip olabilir kestiremiyorum. Tanrısal güçleri olan bir rakibi olursa belki o zaman zorlanır.
 
Senaryo deniliyor, luffy şöyle yaptıysa buna kök söktürür var, herşey iyi hoş da, nan bu ne;



adamlar yakın seviye
Film olmasa Kuzan'ın bu halini bilecek miydik hayır ? Çünkü Sakazukiyi çıplak görmedik. Aynı yaradan Sakazuki'nin de boynunda var eee ? Buz çok mu yıkıcı.. Birbirlerini yok eden iki kutup gibi Magma ve Buz. Bu mangada çok net yansıtıldı. Kuzan ve Sakazuki'nin savaşı bu tür yaralarla kapatmaları normal o yüzden.
 
Senaryo aynen şu şekilde:

Akainu Luffy'e hasar bırakacak fakat her seferinde Luffy ayağa kalkacak ve "Ben nefes aldığım sürece kazanırım" gibi şeyler söyleyerek Hakisini daha önce Dünya'da kimsenin kullanmadığı farklı bir boyuta çıkartacak. Aman tanrım o da ne? Yoksa bu gelmiş geçmiş tüm hakiler arasında en seçilmişi mi? Magmayı bile engelleyebiliyor mu yoksa? Evet! Doğru tahmin. Artık Luffy uyanışı ile birlikte ayağını bastığı her yeri lastiğe çevirir ve haki ile sertleştirerek coğrafyayı ters düz eder. Akainu savaşın sonlarına doğru maksimum gücüyle son saldırı için hazırlanır ve Luffy hasır şapkasını tutar ve gözlerinin önüne cool bir şekilde indirerek "Ben korsanlar kralı olacak adamım" der ve seçilmiş kutsal hakisiyle Akainu'nun tüm organlarını paramparça ederek Ace'in intikamını alır.

İyi forumlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık