Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Olası Luffy vs. Sakazuki

Bence artık olası değil eskidendi o.Saka’nın aktörünü Oda çok seviyor karakteri harcatmasını zor görüyorum.Harcanırsa da Luffy’e yaptırmaz.Hükümetin gücünü göstermek için akainuyu kullanır Im-sama vs... Akainu her ne kadar gaddar bir adam olsa da hükümetin gerçek yüzünü gördükten sonra onlara biat edecek bir adam değil.Pisliği net gördüğü zaman pişman olup hükümete karşı savaşacağını düşünüyorum.Oda Luffy’i bu saatten sonra herkesle dövüştüremez çok uzun vs çizmek zorunda kalıyor.Shanks,Akainu,Teach,Im çok rakip var yani.Akainu Dragon ile dövüşür Luffy ile dövüşmez artık.Ya hükümete cephe alınca harcarlar yada denizcileri yakuza patronu gibi bağımsız yönetip hükümete Allah ne verdiyse girişir bu saatten sonra.


Normalde şu vuruştan sonra ölmesi lazımdı. Ace'in yediğinden çok farklı değil çünkü.
Jinbe kalkan oluyor oradan kurtardı kalbini ıskaladım diyor.
 
Bence işte ölmeme sebebi Ace, gibi ateş, yanıyor muhabbeti olmadı. Ace o saldırıda ateş yandığı için öldü gitti. Jimbeide böyle bir saldırıdan 1,2 taneden fazla kaldırmaz vücudu ama daha dayanıklı kalması normal.

Karadayken de vücudu suyla mı kaplı oluyor ya da bu sahnenin öncesinde su falan mı almıştı bilmediğimden soruyorum. Bana balık adam dayanıklılığının fark yaratması gibi gelmişti.
Karadayken de su üretimi yapabiliyorlar.
 
Bunu bende düşünmüştüm bir ara. Meyve uyanışının çevreye etkilediğini görüyorduk. Mesela Akainu meyve uyanışını gerçekleştirdiğinde Luffy için basılacak bir nokta bırakmadığında Haki savunması magma sıcaklığına karşı ne kadar dirençli olabilir. Ayrıca magma meyvesiyle atılan bir yumruk hakiyle savunsan bile magmanın doğal gücüne karşı hala ne kadar savunabilir? Ben öyle haki bastım, hop magma sıcaklığını hissetmiyorum tarzı bir saçmalık olacağına inanmıyorum.

Luffy'nin meyve uyanışını geçelim magmaya karşı. Magma gibi bir gücün karşısında lastik uyansa ne olur uyanmasa ne olur. :ehe:
 
Şu vs'yi öyle bir zaman ve hal de çeksinler ki Luffy Akainu'yu teklesin. İçimin yağları eriye eriye izlerim.
#aceekalkanellerkırılsın
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık