Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı sahneler bir şeylerin alametidir. Göğü yarma da yonkouluğun alameti. Ben, Luffy'nin çok kısa sürede ve çok fazla güçlendiğini düşündüğüm için bu sahne beni çok etkilemeyecek olsa da Oda diyor ki Luffy artık yonkou liginde. Katakuri çok uzak geleceğe bakıyorsun derken o kadar da uzak geleceğe bakmıyormuş Luffy. Bir ayda nereden nereye geldi. Buruk bir sevinç.


Sulong formlarındayken Inu ve Neko yeniyor rakiplerini fakat bir ara, bulutlar dolunayı kapattığı için sulong formları devre dışı kalıyor ve iş zora giriyor. Fakat o da ne!!! Luffy hakisini Kaido'nun hakisiyle çarpıştırıp göğü yarıyor ve dolunay tekrar gözüküyor. Inu ve Neko hali hazırda kazanabilecekken Luffy olmadan kazanamayacak pozisyona düşüyor. Göklerden gelen bir karar vardır. Biat edelim.

Sabah 4 gibi Worstgen'e spoiler ilk düştüğünde Fairy Tail ile One Piece'i kıyaslayanlar vardı. One Piece hiçbir zaman Naruto'nun düştüğü çukura düşmez diyen biri olarak seriyi Fairy Tail ile kıyaslayanları görmek beni üzdü ne yalan söyleyeyim. Worstgen'i ne ciddiye alıyorsun diyenler olabilir ve haklılar bunu diyenler ama Fairy Tail ile kıyaslanmak da ne bileyim :(
 
Zoro göğü ayırdığı an zoroyu korsanlar kralı ilan edicek tipler, gelmiş Luffy' nin göğü bölmesini sindiremiyor. Luffy tırttır luffy çöptür diyor.
King hakisi olan yeride yarar göğüde. luffy sanki bıçakla kesik attı. White.B vs Shanks atışmasından sonra ben şahsen kimde king haki varsa ondan bu hareketi beklerim yedirememek saçma geldi bana.
 
Bunu animede farklı yapmışlar o yüzden yanlış kalmış aklımda. Ama daha iki üç bölüm önce Inu dolunay ışığını yakaladığında bu arkadaş üç buçuk attı. Onu net hatırlıyorum. Şimdi hapı yuttuk dedi içinden.
Bana üç buçuk atmaktan çok şaşırmış gibi geldi. Rakibi güçleniyor sonuçta elbette bir tepki verecek, adamı korkak ilan etmeye gerek yok bunun için.
 
Yalnız Zoro vs Mihawk olursa benzer sahne olacak büyük ihtimalle.
Zoro vs mihawk ın önemi kalmadı ki. Ne diyecek ''beni eğittin eyvallah hadi kapışak'' mı :D Gök yarma falan zoro da olmaz. Daha bilinçli kullanamıyor saldırıya eklemeyi öğrenecek sonra gök yüzü falan yolu var onun. Eğitimsiz h.haki olmuyor yoksa luffy için bu denli uğraşmazdı çizer k.haki gibi seviye yükseldi der geçerdi...
 
Bana üç buçuk atmaktan çok şaşırmış gibi geldi. Rakibi güçleniyor sonuçta elbette bir tepki verecek, adamı korkak ilan etmeye gerek yok bunun için.
Küçük Emrah gibi bakıyor işte, bu sahnenin bir öncesi sahnede de terliyor zaten Inu tutup atmadan önce. Bu adamı çok fazla abarttınız tanıtıldığından beri, Sakazuki Yonko dengi görenlerle milletin geçmediği alay yok. Ama bu Jack'i bıraksak korsan kral yapacaktınız yav.
 
Saçmalığa bak daha dünkü velet Yonko seviyesine çıkmış sözde. Bir bana mı garip geldi şu sahne daha önce iki kere yenildiği adamla denk kapışıyor şimdi. Luffy denize düştükten sonra ne değişti? Ulan Oda elinin ayarı yok cidden.
Sen daha diyorsun ki Zoro King'i nasıl alacak ? Hey yavrum hey kimleeeeeer kimlerle neler tokuşturuyor, Zoro King'i almış çok mu ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık