Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda Kaido’nun “dünyanın en güçlü yaratığı” sunumunun altını dolduramadı. Luffy’nin bundan sonraki her rakibi Kaido’dan güçlü kabul edilecek haliyle. Amiral, Teach, belki Im, goreseiler farketmez bir dünya karakter kaldı Kaido’dan daha güçlü diyebileceğimiz.
 
Bu arada artık luffy e bulaşmayın... serinin ana karakteri ve JoyBoy (gülen çocuk, genç, insan v.s.) olduğu şüphesiz. o yüzden meyve gereği kolay kolay ölmez... adı üstünde lastik lastik janimm.. yer darbeyi gider gider gelir, bi daha vururlar yine gelir.. meyvesinin en gizemli özelliği de bence bu.. tabi deli oğlu deli magma adam gibi ortadan delip geçmezsen kolay kolay ölmez.. sadace yara alır... şunu unutmayın bir söz vardır ' efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir'... o yüzden artık şu Oda Bey in bizlere ne anlatmak istediğine odaklanın... mesela ne biliyor musnuz? zouu adasında kullanılan kimyasalın ve sonrasında işlenen konuların.. koronadan bir tık önce çıkması ve mesaj vermesi.. ??? şimdi olduk mu bir deli .... :at: :at: :at:
 
Umut ediyorum ki bu seri hızlandırma meselesinde kesilen yerler sadece yonkou aşamasına gelene kadar olan yerlerdir. Eğer böyleyse o dediğin karakterler olaylar falan güzelce işlenebilir.
Hiç sanmıyorum. Bu arc'ın sonunda muhtemelen hızlandırma olayını çok daha net görürüz. Luffy şuan için zirveye en yakın karakterlerden biri, Kaido gibi birini yendikten sonra karşısına gelebilecek kişiler anca Aka ve BB falan olabilir, bunları da yenerse seri bitecek zaten. Kısacası bu arc'ın sonunda tam gaz finale doğru gidilecek. İşlenmeyen karakterler ve olayları bize adam akıllı gösterebilmesi için en az içinde Hasır Şapkaların olmadığı 2-3 arc yapması gerek. Bu topa gireceğini de hiç zannetmiyorum. Bomboş, seriye en ufak katkısı olmayan şeylere haftalarını harcaya harcaya asıl önemli olan şeyleri çizecek motivasyonu ve takati kalmadı. Artık işine saygı duyduğunu düşünmüyorum. GOT finalini mumla arayacağız.
 
Arc sonundaki Luffy'i merak ediyorum. İmaj değişikliğine gider mi acaba yine. Yonkou Luffy göreceğiz yahu... Bir bakışıyla Komutan sı...ırır.

Artık kabızlık kalmayacak yeni bir dönem başlıyor.
Sis çökmüştür onu ayırmışlardır ikiye dereyi görmeden paçayı sıvama.:D En son worstgen Zoro chapter diye seviniyordu paçaları sıvamakla kaldılar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık