Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nın iki büyük hatası oldu Luffy konusunda. İlk olarak Cracker'da o kadar zorlanmamalıydı. Nami bisküvileri yumuşatmadan indirmeliydi 5-6 saatte. Böylece Kata galibiyeti daha anlamlı olurdu.
İkincisi de Kaido'dan tek yememeliydi.
O tek yeme mevzusu tamamen Kaido'nun Raimei Hakke'sine Haoshoku basmasından kaynaklanıyor. Eğer Raimei Hakke basmamış olsaydı teke gitmezdi. Yine de dediğin gibi tek bir saldırıya düşmesi olmadı ya da yaptığı onca saldırının boşa gitmesi yanlıştı bu ikisinden biri olmasaydı yani saldırıları işe yaramasa bile teke gitmeseydi ya da saldırıları işe yarasaydı ama yine de teke gitseydi birinden biri makul olurdu.
 
Inu ve nekonun sulongı devam etsin de jack ile perospero yenilsin diyen bulutları ayıran Kaido, büyük adamsın diyecektim de ne büyüksün ne de adam, dev oni.
Luffy artık olmuş artık shanksi de göreceğiz demektir belki de beraber giderler Laughtale e. Bu arada bu hasır şapka filosuna noldu, herhalde sabo tutuklandı da şimdi onu kurtarmaya giderler yeni akbıyık sitatüsünde.
 
Kaido'nun eli de ağır değil herhalde.:D Adamın dövdüğü kalkıyor Jack dövüyor. Bir Zoro'da olmadı adamı vinçle bile kaldıramadılar. En son iksir çıkardı Oda.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık