Akainu'nun o konularda hükmü olduğunu veya Luffy'e rakip olacağını mı düşünüyorsun yoksa?Arc sonu Luffy'yi gören Akainu: Knk sen bizi aştın, Garp ve Sengoku da emekli oldu. Mary Geoise senindir.
Akainu'nun o konularda hükmü olduğunu veya Luffy'e rakip olacağını mı düşünüyorsun yoksa?Arc sonu Luffy'yi gören Akainu: Knk sen bizi aştın, Garp ve Sengoku da emekli oldu. Mary Geoise senindir.
Bir şey değişmedi. O savaşı off-panel okuduk, orada bu ayarda olmadığını nereden biliyorsun?Saçmalığa bak daha dünkü velet Yonko seviyesine çıkmış sözde. Bir bana mı garip geldi şu sahne daha önce iki kere yenildiği adamla denk kapışıyor şimdi. Luffy denize düştükten sonra ne değişti? Ulan Oda elinin ayarı yok cidden.
Böyle ilerleyen bir savaştan ben zevk almıyorum açıkçası. Buna tertemiz bir zafer gözüyle bakanlarda fanlığın etkisine kapılmışlardır bence.Luffyde potansiyel var ama tek atımlık gidiyor işte.Dinlenip et yedi onun etkisi.Bir kaç haftaya Gr5 gelir
Bunu @Montana çizeli kaç ay oldu…- Momonosuke Kaido'yu ısırıyormuş. Kaido acıdan bağırıyormuş.
Off-panel yapmayıp o zaman çizseymiş madem o sahneyi. Ondan önce de bu iş bende dedi sonra düştüğü hali gördük, dövüşü uzatmak için ne yapacağını şaşırdı.Bir şey değişmedi. O savaşı off-panel okuduk, orada bu ayarda olmadığını nereden biliyorsun?
Sabo da varZaten çıplak elle dövüşen güçlü kaç kişi var ki seride? Luffy dışında bi Garp var hatırladığım.