Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'ya gelen geçen daldı zaten bir Momo eksik kalmıştı. Isırmak nedir ya bari düzgün bir şey yapsaydı da en azından ejdere dönmesinin bir anlamı oldu diyebilseydik, panel israfı bir karakter.
 
Gök yarılma olayını da gördüysek eğer max 4-5 sene içinde biter bu seri. Güç dengeleri açısından Marineford dan bile daha saçma bir arc oldu. Arc başında tek yiyen Luffy her ne hikmetse Kaido ile 1v1 atıp yenebilecek hale geldi. Hemen hemen herkes kurbanlık koyun gibi Kaido'nun kafasına topluca atlanıp savaşın kazanılacağına inanıyordu, ben buna hiç inanmadım. Eğer yonko devirmek gibi büyük bir yola girilecekse Oda Luffy'nin itibarını böldürtmemek adına bu savaşı 1v1 olarak çizecekti ki çizdi de. Savaşın sonunda tüm itibarı Luffy toplayacak. Oda bu yola neden girdi gerçekten hiç anlayamıyorum, bir mantığı yok çünkü. Araya 1-2 arc daha sıkıştırsa veya en kötü ihtimal adam gibi bir Shogun çizip onu asıl hedef yapsa işler çok daha farklı olurdu. Önce Luffy'e tek attırıp Kaido ile aralarında dağlar kadar fark olduğunu bize gösterdi. Sonra da çok komik bir şekilde tüm bu güç farkını kapattı. Muhtemelen aklında çok daha farklı planlar vardı ama seriyi erken bitirmeye karar verip boşverdi. Şu saatten sonra muhtemelen hızlandırılmış İngilizce kursu tadında saçma sapan şeyler göreceğiz. Daha Shanks, Mihawk, Dragon gibi zibilyon tane işlenmemiş karakter ve gösterilmemiş olay var. Muhtemelen çoğu havada kalacak. Zamanında bu arc başladığında aynı şeyi yine söylemiştim, dalga geçip, beni kışkırtmaya çalışanlar olmuştu. Geldiğimiz nokta budur.
Umut ediyorum ki bu seri hızlandırma meselesinde kesilen yerler sadece yonkou aşamasına gelene kadar olan yerlerdir. Eğer böyleyse o dediğin karakterler olaylar falan güzelce işlenebilir.
 
Perospero'nun orada işi yoktu zaten misafir gibi takılıyordu böyle aradan çıkmasına üzülmedim. Son gülen Koca Ana korsanları olacak diyordu haksız sayılmaz hiçbir şey yapmadıklarından dolayı dayakta yemiyorlar. Marco'nun dediği gibi Wano'ya ulaştıklarında çoktan her şey bitmiş olur.
 
Bir iki seneye hepsi unutulur, 3 damla kanla Crocodile yendi, 100 milyon volt'a kömür olması gerekirken Enel gibi bi karakteri yendi, bunlar nasıl unutulduysa şimdi yaptıkları da unutulur. Kaido bile Buggy kadar öldürmeye yaklaşamadı Luffy'i
Ama bu söylediğin örneklerin hepsinde ezici üstünlüğün sebepleri vardı. Luffy'nin dokunamaması. O da bir şekildd çözüme kavuşturuldu. Ha Croco'nun hatta Moriah'ın 2 sene önceki Luffy'r yenilmesi saçma shici bu adamlar amaçlaro yonkou dengelemek. Ama bu o zaman için değil sonradan ortaya çıkan bir şey. Muhtemelen Oda'nın seriyi uzatması ve neticede başta düşündüğünün değişimiyle alakalı.
 
Çok fazla dövüş offpanel geçiliyor bu sorunu çözmek aslında pararel olarak işin anime kısmına kalıyor.Orda bu dövüşler tamamlanırsa tatmin edici olur belki ama animeside kötü gidiyor nerden bakarsan bak sıkıntı.
 
Bence gayet güzel bir çizim.. Ejderha ısırıyor beyler, sivrisinek ısırmıyor.. başka birisini ısırsa parçalar böler.. ne kadar gereksiz şeylere takıyorsunuz... momo nun 8 li gök gürüldemesi saldırısını yapmasını beklemeyin janim.. ya güzel bir kılıç tekniği kullanmasını da beklemeyin... hı artık 28 yaşında diyelim ya da 18 yaşında yanlışlıkla kandan gelen bir saldırı yapabilir mi ? yapabilir. Sonra da vay be demek böyle şeylerde yapabiliyorum diye şaşırabiilir mi ? şaşırabilir. sonra başka bir şey deneyecek iken tapsssss teki yiyebilir mi ?? yiyebilir.. Oda bey çok akıllı bir adam , boşuna ısırtmaz kaidoyu.. hem biraz mizah hem biraz luffye açık yaratabilir...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık