Belki daha sonra sahneye girip kılıcıyla düşmanlarına "bu Anam için, bu abim Perospero için, bu gardaşım için,.....bu da benim için" diyecektir?Jack naptı sana Oda ? Adam bari birilerini felan dövseydi sjsjsjssj bulutlarda ayrıldığına göre getirin ordan Şenks ı
kaç aydır okumuyorum, hala Smothie ortalarda yok hahahaa ağladım ya
Kısacası dövüş sonunda bir şeyler yapması için bekletiyordur Eoda. Belki dövüş bittiğinde beklenilmemiş olan düşmanları o durdurulmasına etkili olacaktır. Belki o da Katakuri gibi Luffy'ye inanıyordur. Belki Katakuri veya Brulee, Smothie'ye Luffy'den bahsetmişlerdir. Hatta belki de taraf değiştirebilir, Luffy ve taraftarları da dahil olmak üzere kendi tayfasını da koruma amacını sırtlayabilir. Kaido ile Big Mom Luffy ve taraftarıyla anlaşmadılar mı? Kazanan tayfayı da alır. Luffy kazandığında sonradan gelebilecek düşmanları durdurmak için halleri kalmayacak. Kenarda Güçlü bir hazır ordunun beklemesi gerekiyor. Bu esnada Big Mom ekibi ve Beyazsakal ekibi devreye gireceğini düşünüyorum. Kaido askerleri de pert olacak olacak gibi. Bakarsınız belki Big Mom ile Luffy tayfası Korsan İttifakını da kurabilir?
Umarım bu attıklarım tutar. Gayet de güzel atıyorum bence?