Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jack naptı sana Oda ? Adam bari birilerini felan dövseydi sjsjsjssj bulutlarda ayrıldığına göre getirin ordan Şenks ı :oleyo2:

kaç aydır okumuyorum, hala Smothie ortalarda yok hahahaa ağladım ya
Belki daha sonra sahneye girip kılıcıyla düşmanlarına "bu Anam için, bu abim Perospero için, bu gardaşım için,.....bu da benim için" diyecektir?
Kısacası dövüş sonunda bir şeyler yapması için bekletiyordur Eoda. Belki dövüş bittiğinde beklenilmemiş olan düşmanları o durdurulmasına etkili olacaktır. Belki o da Katakuri gibi Luffy'ye inanıyordur. Belki Katakuri veya Brulee, Smothie'ye Luffy'den bahsetmişlerdir. Hatta belki de taraf değiştirebilir, Luffy ve taraftarları da dahil olmak üzere kendi tayfasını da koruma amacını sırtlayabilir. Kaido ile Big Mom Luffy ve taraftarıyla anlaşmadılar mı? Kazanan tayfayı da alır. Luffy kazandığında sonradan gelebilecek düşmanları durdurmak için halleri kalmayacak. Kenarda Güçlü bir hazır ordunun beklemesi gerekiyor. Bu esnada Big Mom ekibi ve Beyazsakal ekibi devreye gireceğini düşünüyorum. Kaido askerleri de pert olacak olacak gibi. Bakarsınız belki Big Mom ile Luffy tayfası Korsan İttifakını da kurabilir?
Umarım bu attıklarım tutar. Gayet de güzel atıyorum bence?
 
Serideki tüm power-up'lardan mantıklı olanlar, mantıksız olanların onda biri bile etmez.
Bu seri hep böyleydi o yüzden. Ben artık alıştım.
Ben seriye yeni başlayanlardan sayılırım ilk başta çok takmıyordum bunları ama düşmanların seviyesi arttıkça daha çok gözüme batmaya başladı bu durum. Karşıda ki kim olursa olsun günün sonunda aynı yere çıkıyor hep. Bu sefer farklılık olsa ve Luffy Kaido'yu tek başına almayacak olsa ne olurdu yani. En azından böyle baştan savma bir seviye atlaması görmemiş olurduk.
 
Saçmalaması ve bol keseden p.up dağıtmasıyla bir sorunum yok benim. Bu noktadan sonra düzgün dövüş çizsin yeterli olur.
Jack'ı düşürmesi bile çok geç gerçekleşti. Daha hızlı ilerlemesi lazım bu serinin.
 
  • Like
Tepkiler: Pan
Jack ve Peros bildiğin kirli bir mink lobisinin oyununa alet edilip yenildiler.Bu düşüşleri ve bizim taraftan hiç kayıp verilmemesini ancak şu sebeple sindirebilirim.Ayakta kalan herkes Kaido ve Linline dalar da onlarda bunları haşat eder öyle tek tek düşmeye başlarlar ben tamamım ama bu denklemi Luffy ve Kid bozuyor biri gök yarmaya başlamış diğeri bakışma üstadı nasıl olacak bilmiyorum.
 
Saçmalığa bak daha dünkü velet Yonko seviyesine çıkmış sözde. Bir bana mı garip geldi şu sahne daha önce iki kere yenildiği adamla denk kapışıyor şimdi. Luffy denize düştükten sonra ne değişti? Ulan Oda elinin ayarı yok cidden.

Luffyde potansiyel var ama tek atımlık gidiyor işte.Dinlenip et yedi onun etkisi.Bir kaç haftaya Gr5 gelir
 
Madem dragonballa çevirdin niye dövüş çizmiyorsun be adam ?
Eğer Oda Jack'e yaptığı aynı boku King ve Queen'e de yaparsa çok büyük yanlış yapar.
Şimdi de böyle demeye mi başladın ? :D Geçen sene aynısını Queen’e Sanji yapsın diye çıldırıyordun hani bak istediğin oldu daha ne istiyorsun :) Kazanıyorsun iddaayı işte.Cezamız neyse katlanırız ama sende bir tane Oda gömme videosu çekersin değil mi ?:hhh:
 
Heyecanlı bir bölüm olacağa benziyor. Artık bu seriden pek güç dengesi falan beklememek lazım yoksa üzülürsünüz, bu durumu fazla kafaya takmazsanız zevk alabilirsiniz gayet. Güzel bir dövüş çizsin de yeterli şu noktada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık