Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Teach 38'den 40'a gelirken ne kadar değişti?
Sen benim yazdığımı okudun mu? Orada demişim ki: "yaş, Beyazsakal gibi etkisini gördüğümüz karakterler için bu bağlamda bir kriter."

Teach 38'inden 40'ına iki meyve yiyip onlarda ustalaştı, dediğime tezat oluşturan nedir?
 
Jozu wb ile vs atan aokiji'ya saldırıyor, adamın ağzı kanıyor. :d
Doğru o da öyle saldırdı Aokiji'ye. Demek istediğim Jozu ile bir Amiral arasında fark yoktur bence Marco mesela güzel dayanıyordu Amirallere Jozu'nun da bunu yapabileceğini düşünüyorum adam Mihawk'ın Dünyanın en güçlü kesiş saldırısını durdurdu.
 
neden bu kadar eminsin? oda'dan bilgi mi alıyorsun :d
Güçlenmemiştir, güçlenmedi değil. Tahmin bildiriyor: "-memiştir"
Bunu söylememdeki gerekçeleri de yeterince açık ve rasyonel olarak ifade ettiğimi düşünüyorum. Hâlâ kabul etmek istemiyorsan bu senin bileceğin iş.
Herkesle böyle alay etmen çok rahatsız edici, her şeye bu tavırla yaklaşırsan hiçbir şeyden emin olamazsın zaten.

Düzenleme: Şu an uykum var, yanlış kelime üzerinden açıklama yapmışım da demek istediğim anlaşılıyor. Tutarsız konuşuyorsun deme diye söylüyorum.
 
mangaka tarafından özellikle belirtilmediği sürece öyle bir durum yok. 39 yaşındaki shanks 55 yaşında 2 yonko gücüne mi ulaşacak? hayır, tabiki. 55 yaşından beri bigmom güç kaybediyor olsa şimdi yonko ünvanını elde tutabilir miydi? hayır.

kendi uydurduğun hikayeye kendin inanmışsın :d
Mangaka açık açık böyle yazmasını bekliyosun. Demekki seriye bakıp bir analiz yapacak kadar bilmiyosun demekki. Roger KK oluyor yaş 55, Wb onla eşit 55, Amiraller 55, Aka Filo amirali 55, Garp onların rakini 55 Sengoku 55. 100 yaşından fazla insanlar var. 140 yaşında insan var. 70'lerini gelmiş Wb için artık yaşlandın deniliyor, aynısı Garp için deniliyor, Sengoku emekli oluyor. Tüm bunlara rağmen idrak edemediysen seriyi baştan oku.

68 yaşındaki Bm çok bişey kaybetmiş mi hayır. Demekki 39 yaşındaki Shanks 55 oldumu aslında o kadarda fazla üzerine koyamıcak. Wb 70 küsurken vuruyomu vuruyor, demekki tamam eskisi kadr güçlü değil ama hala vurdumu indirir diyorsun.

78 yaşındaki Wb elde hala unvan tutmuşsa 68 yaşındaki kadında tutar. 39 yaşındaki Oden baya baya Kaido kesiyor.
 
Ana düşmana doğru koşarken ekipteki dövüşçülerin karşı ekipteki kendileri ile aynı pozisyondaki dövüşçüleri seçmeleri ve sonrasında "Siz gidin bunu ben alırım" demesi sadece One Piece'in değil Shounen animelerin bel kemiğidir.
ben olsam belli kaliplarin disina cikardim ama oda bunu yapacak capta biri olmadigi icin haklisin. hos, zaten shounen de sıkıcı bi tur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık