Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Kong şu an Denizci değil, Dünya Hükümeti bünyesinde. Hiyerarşide Im ve Beş Kadim'den sonra geliyor. Bir nevi genel kurmay başkanı gibi bir şey. Denizciler, Savaş Lordları, istihbarat servisleri ve diğer tüm hükümet görevlileri onun altında. Yaşa bağlı bir güçten düşme durumu olabilir, ama kendisini Garp'tan aşağı görmem.
Malum sayfada isminin geçmeme nedeni ne olabilir?

Bu arada mantıken zirve bölümünde amiral üstü olması lazım. Ne yaptı acaba Oda unuttu mu bu karakteri..
 
Katakuri mal olmayıp da, ilk başta Luffy'nin ağzına vurduğunda öldürmüş olsaydı, şimdi tatlı çöreklerini yemeye devam ediyordu. Fakat bunu yapmadı, yukarıda dediğim gibi araya bir sürü başka etmen giriyor ve bunların hepsi Luffy lehine oluyor. "Rakibi ondan güçlü, olsun o kadar" diye bir şey olamaz, varsa da ortada adil bir dövüş yoktur.
Adillikten bu kadar dem vuracaksan Luffy'nin o gün aynı gün içerisinde Cracker ile dövüştüğünü ve başına bir sürü daha farklı şey geldiğini de göz önüne koyman gerekir. Partiyi basacakları sıra o kadar bitkindi ki Jinbei uyandıramıyordu bile.

Katakuri başta güçlüydü ama sonda denktiler. Ve savaşı kazanan Luffy oldu. Serideki gerçek budur.
 
Mangaka tarafından serideki en güçlü kişi olarak açıklanan adamı indiricek çok yakın zamanda ve sen Aka'yı yenmesinin saçma olduğunu söylüyorsun.

Luffy'nin artık rakibi yok. Bu kesin bişey, belki Teach.
İşin çoğunu luffy yapmış ve yapacak olsa da ona 1 vs 1 demem ben.
 

Silinmiş Üye

Mangaka tarafından serideki en güçlü kişi olarak açıklanan adamı indiricek çok yakın zamanda ve sen Aka'yı yenmesinin saçma olduğunu söylüyorsun.

Luffy'nin artık rakibi yok. Bu kesin bişey, belki Teach.
kaido defalarca yenilgiyi tatmış bir adam, muhtemelen bunların birçoğu da denizci bünyesindeki kişilerce tattırılmış. en güçlü olması yenilmez olması anlamına gelmiyor :d
 
Hepsinde net daha güçlü rakiplere karşı savaştı. Artık zirve güçlere sahip. Amiral'lerde daha üstün güçler çıkarsa başka. Gerisi Oda'nın rezilliği olur.
Bu bana Luffy Kaidou'dan tek yediğindeki mesajını hatırlatıyor. Yapma hacım bak, sen böyle yazdıkça Oda tepesine tepesine vuruyor :D
Luffy reyiz ilkinde bir kere kısıldı. Dahasına Oda'nın bile gücü yetmez. Yargı dağıtacak.
 
Güçlenmiş sayılıyor maalesef. Fakat bu güçlenmenin adil olmamasından bahsediyorum. Luffy'nin karşısında şu an Sakazuki olsaydı, onu da bir şekilde yenerdi. Bundan sonra karşısına amiral çıktığında da yenecektir, bakma benim yenemez dediğime. Ben dövüşlerin ilk kısmına bakarım, iki taraf da eşit şartlarda ise kazanan taraf galiptir, yenilenin bin türlü şey ile geri gelip kazanması bunu değiştirmez. Bu bağlamda Kaido'yu da yendiğini kabul etmeyeceğim.
Anladım.Tamamen bizim mangada şikayet ettiğimiz sebeplerden bahsediyorsun.Yapacak birşey yok malesef.Benim de hoşuma gitmiyor ama yaptım oldu diyince Oda kabul etmek zorunda kalıyoruz bazı şeyleri.Diğer türlü zayıf rakipleri yenip duran zayıf bir ana karakter olarak bakmamız gerekiyor seriye.O zaman da karakterler ve hikaye ciddiyetini kaybediyor.Bu sebepten ötürü Alabasta gibi yerlerde hem rakibin çok güçlü olduğunu hem de bir şekilde onları aşacak güç ortaya çıkardığını kabullenmek zorunda kaldım.Zamanında iman gücü falan diye dalga geçsek bile. :D
Kaido görüyor ama dövüp kenara atıyor :D Ayrıca fujinni ikimiz için kötü olur demesi kimliğinin açığa çıkmaması için. Güçle alakalı değil. Azıcık ciddileştiğinde fujiyi allahın dağına uçurdu. sabo ile ciddi dövüşmedi ve sabo ciddi olmadığı halde bu kadar yapabilmesine şaşırdı. Luffy hiç bir amirali alamaz. Ama dövüşür sıkı bir dövüş olur. Yenilir.
Kimliği açığa çıkınca Luffy'i indirmek için dövüşmek zorunda kalacak.Sabo gibi öylesine takılalım da yapamaz.Çünkü oraya Law + Luffy için gönderilmiş çevreden duyulursa bilgisi denizcilere gider.Kimlik açığa çıkarsa iki tarafın da kıran kırana dövüşmesi gerekecek.Plan program için değil bunun yüzünden söylüyor.Hatta bu lafı Luffy ossan güçlüsün dediğinde söylüyor.Orada açıkça söyleyememiş ama ben güçlüyüm de sen de güçlüsün demek istemiş.O lafı o yüzden arkasına ediyor yani.İki tarafta oldukça güçlü kan alıp kan vermeden bu dövüş bitmez manasında.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık