Filo amiralinin de üstü var, Şef Komutan oluyorsun. Eski filo amirali Kong bu rütbeye getirilmiş mesela, neyse bunun çok da bir önemi yok. Ancak filo amirali ile normal amiraller arasında aşırı bir fark olduğunu sanmıyorum. Çünkü eğer hükümetten baskı gelmemiş olsa, Sengoku'nun da önerisi üzerine Kuzan filo amirali olacaktı. Yine bu koltuk boşalsa mevcut üç kişiden birisi yerine seçilse, dövüş olmadan rütbeyi alabilir. Kısacası olay biraz tercihe kalıyor. Zaten Sakazuki ve Kuzan arasındaki dövüşün 10 gün sürmesi ve iki tarafın da ağır yaralanması aralarında çok uçuk farklar olmadığını kanıtlar nitelikte.
Luffy olayını kurcalamaya hiç gerek yok. Luffy bu adama tam iki kere yenildi, sonrasında kazanabildi. Luffy karakterini oyunlardaki baş karakter gibi düşün. Bir oyunda ana düşman seni asla yenemez, çünkü senin sınırsız canın var. Ölsen bile son kayıtlı oyundan tekrardan geri gelirsin, ama ana düşmanın böyle bir şansı yok. Luffy için de bu denklem her zaman böyle olmuştur. O yüzden ben Luffy'yi kazanmış olarak kabul etmiyorum. Onun faydalandığı şans faktörü ve diğer etmenlerin hiçbirinden rakipleri faydalanamıyorsa, ortada bir denklik durumu da yoktur.