Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Luffy başta Katakuri'den güçsüzdü. O yüzden başka faktörler de araya girdi. Ama sona doğru denk hale geldi. Savaş içinde gelişmeyi işledi bu Mangaka orada net olarak. Katakuri de sonda artık seni dengim olarak görüyorum dedi. O süreçten sonraki savaşın boyutu da zaten apayrı seviyedeydi bence.
Çeliği eriten ısıya sahip ışık,mutlak soğutma,lav,mutlak çekim gücü diğer arkadaş da da kallavi yetenek vardır. Bunlar mochi ile bir mi sence ? Ki onu bir arada tutan kata nın hakisi idi. Hakisi kadar güçlüydü kata yani. Bu adamların hakisini anlatmaya gerek yok. Meyve güçlerini de. Sen vs içi gelişmeye kalkarsan saniyede el fatiha dedikten sonra gömün gitsin der imam. Örnek vermeme gerek yok biliyorsun. Kısaca amiral karşısında gelişme durumu olamaz. Ki onların karşısına çıkan kişiler hazır durumdaydı hep lakin durumları da ortada. Birisi kolunu verdi 2 kişi de hayatını mesela...
 
O zaman daha tam gücünde yeneceğim dedikten sonra Kata’yı aştığını kabul etmiyorsun.Bu düşüncedeysen birşey diyemem konuya böyle bakman normal o zaman.Kaç tane power up alırsa alsın pek güçlenmiş sayılmaz bu düşünceyle.
Güçlenmiş sayılıyor maalesef. Fakat bu güçlenmenin adil olmamasından bahsediyorum. Luffy'nin karşısında şu an Sakazuki olsaydı, onu da bir şekilde yenerdi. Bundan sonra karşısına amiral çıktığında da yenecektir, bakma benim yenemez dediğime. Ben dövüşlerin ilk kısmına bakarım, iki taraf da eşit şartlarda ise kazanan taraf galiptir, yenilenin bin türlü şey ile geri gelip kazanması bunu değiştirmez. Bu bağlamda Kaido'yu da yendiğini kabul etmeyeceğim.
 
Şu an yenemezse ne zaman yenecek ? Kaido bile arkasında imaj görüyor Shanks,Oden,Roger gibi adamlara benzetip tereddüt ediyor.Bu adamlara yaklaşıyor olması bile kazanabileceğini göstermez mi ? Yüzde yüz değilse hiçbir dövüşün kesin sonucunu zaten bilemeyiz o başka bir olay.
Kaido görüyor ama dövüp kenara atıyor :D Ayrıca fujinni ikimiz için kötü olur demesi kimliğinin açığa çıkmaması için. Güçle alakalı değil. Azıcık ciddileştiğinde fujiyi allahın dağına uçurdu. sabo ile ciddi dövüşmedi ve sabo ciddi olmadığı halde bu kadar yapabilmesine şaşırdı. Luffy hiç bir amirali alamaz. Ama dövüşür sıkı bir dövüş olur. Yenilir.
 
O kadarını da alsın bir zahmet. Tüm Kek bittiğinde ben zaten Kaidou dövüşünü mangakanın teke teke indirgeyip "Luffy yendi" diyeceğini biliyordum.

Asıl sen iki adım falan olmaz, Luffy Reyiz bayılmaz diyebiliyor musun gönül rahatlığıyla onu söyle. En son dediğinde sonucu gördük çünkü
:D
Hepsinde net daha güçlü rakiplere karşı savaştı. Artık zirve güçlere sahip. Amiral'lerde daha üstün güçler çıkarsa başka. Gerisi Oda'nın rezilliği olur.
 
Kong hakkında ne diyebiliriz? Ne kadar güçlüdür sence? Oden fb'.sinde malum Garp veya Sengoku isminin geçtiği yerde ismini geçmemesi veya fb.nin genelinde isminin geçmemesi ne düşündürdü sende?
Kong şu an Denizci değil, Dünya Hükümeti bünyesinde. Hiyerarşide Im ve Beş Kadim'den sonra geliyor. Bir nevi genel kurmaybaşkanı gibi bir şey. Denizciler, Savaş Lordları, istihbarat servisleri ve diğer tüm hükümet görevlileri onun altında. Yaşa bağlı bir güçten düşme durumu olabilir, ama kendisini Garp'tan aşağı görmem.
 
Yazarımıza göre yenebilir.Bana göre yenemez.Luffy bir amiralle savaşabilecek bir çok savaş opsiyonu kazandı yıllar içinde boş bir çocuk değil ki şuanda denizin imparatorlarından biriyle mücadele ediyor ama şuanda yenebilir olması bana göre uzak.
 
Luffy şu an akainu'yu alırdan daha saçma bir argüman yok maalesef...
Mangaka tarafından serideki en güçlü kişi olarak açıklanan adamı indiricek çok yakın zamanda ve sen Aka'yı yenmesinin saçma olduğunu söylüyorsun.

Luffy'nin artık rakibi yok. Bu kesin bişey, belki Teach.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık