Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Dış dünyada amiral seviyesinde adamların olmasının ne gibi tuhaf bir tarafı var? Beyazbıyık dünyanın en güçlü adamıydı, ama milletin açlıktan kırıldığı bir köyde yaşıyordu. Yahu Carmel gibi çocuk tacirliğinin kitabını yazmış bir kadın, Linlin'i satacağı zaman diyor ki "Bu çocuk ileride amiral ya da filo amirali olur". Bunu dediği çocuk şu an bir İmparator, eğer satış gerçekleşseydi amiral ya da filo amirali olarak görecektik kendisini. Bu bile yeterli veriyi sağlıyor.

Luffy'nin Katakuri'yi nasıl yendiğini hepimiz gayet iyi biliyoruz. Sanki böyle kıran kırana bir dövüş olmuş gibi lanse etme lütfen. Luffy eğer hakisi bittiğinde şansına Brûleé'ye denk gelmese, orada ölecekti. Morgans eğer haberi düzgün yapmış olsaydı, Luffy'nin bu kadar ödülü olmayacaktı. Şans faktörü ile meydana gelen şeyleri Luffy'nin gücü gibi göstereceksen hiç tartışmayalım. Bu zamana kadar Luffy'nin karşısına amiral seviyesinde olan iki kişi çıktı, onlara karşı olan performansı da ortada.
O konuda haklısın filo amiralleri imparatorlara denk olabilir en kötü ihtimalle yakındır.Ama 3 amiral ile aralarında güç farkı vardır sengoku ile oldukları gibi.Linlin konusu ise eğer filo amiralinin üstünde de rütbeler olsa oraya da çıkabileceğini biliyoruz orada en az demek istiyor yani sınırı şu kadar amiraller imparatorlar kadar güçlüdür anlamı çıkmıyor.O yüzden filo amirali diyor zaten.Kata konusuna gelirsek evet o söylediklerin oldu adamı temiz yenmedi.Yardımla hile hurdayla olaylar o noktaya geldi.Ama adamı aşarak tam güçte yenmedi de diyemeyiz.Özellikle bekledi ki dinlensin onu tam gücünde yenmek istiyorum dedi Luffy.Böyle birşey demese haklısın derim.O da olayın farkında yani.O seviyeyi geçtiğini kendine kanıtlamak istiyor bunu kanıtlarken de geleceği görme power up almak istedi.O yüzden dövüş yardımlarla da olsa tam gücünde yeneceğim dediğinden rövanş yapıldıktan sonra Kata’yı geçtiğini söyleyebiliriz.Katakuri’nin kendine yediremeyip yaraları eşitlemesi de bu söylemden geliyor ayrıca.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık