Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    141

Silinmiş Üye

Bu nasıl bir yorum ya ? Aokiji alırsa zaten tüm Amiralleri alabilir ? Aokiji ve Akainu denk anlaması çok zor olmamalı
aokiji uzuv kaybetti ve başka ne gibi değişik bir kalıcı hasar kaldığı belli değil üzerinde. ondan dolayı aokijiyi alır yorumu mantıksız değil.
 
Bekle birazdan yumruk atıyorum sağından gelecek dur dur karnına tekme atıyorum dediği kapışma değil mi ? Oda’nın mesajlı hikaye anlattığı sahneler onlar kapışma denmesi zor.
Hocam Fujitora'nın kim olduğumu söylememem ikimiz içinde daha iyi olur demesini baz alıyorsun ama o kapışmayı nasıl ciddiye alamıyorsun anlamadım. Bir yerde söylenen söz var. Bir tarafta bir kapışma var :D

Luffy baya amirali yenme iradesiyle saldırıyor Fuji'ye. Hatta ne diyor, Neden kaçmak zorundayım, Donanma amiralleri, Yonkoular umrumda değil. Hepinizi yeneceğim diyor. Fuji'nin ettiği lafı baz alıyorsun, bunu da al o zaman. Luffy sonuçta amirali yenme düşüncesiyle saldırıyor. Sırf neresinden saldıracağını söyledi diye ciddiye almaman bana saçma geliyor ki Luffy'de nasıl yendiğimi bil diye söyledim diyor. Fujitora kimliğini ifşa etmemek için ettiği sözü sanki dövüşürsek ikimizde çok zarar görürüze getiriyorsun ama bu kapışmaya gelince mesajlı hikaye diyip geçiştiriyorsun. :ehe:

Fujitora orada bir Gravity slash ile dünyasını karartıyor Luffy'nin. Gördüğümüzü söylüyoruz. Hajrudin tumasa belki Punk Hazarda kadar gönderecekti adamı. Baya fark olduğunu bize gösteriyor Oda o kapışmada. Dressrosa Luffy çok çok altındaydı hala amirallerin.
 
Uzun uzadıya yorum yapmayacağım, oyum belli ama bu tartışmanın erken açıldığını düşünüyorum. Arc bittiğinde Luffy'nin aldığı(alması muhtemel) güçlendirmeler neticesinde yapılacak tartışmalar daha zevkli ve sağlıklı olurdu.
 

Silinmiş Üye


yonkou lobisi şu epik sahnelerle nasıl baş etsin kardeşim. Bizdeki yonkoular açlık krizi geçirip top gibi yuvarlanıyor, bir diğeri ise oden diye ağlıyor senelerce. Amiral lobisi çok güçlü olduğu için anketi domine ediyor haliyle :D
kapımız herkese açıktır, böylesine açık görüşlü insanları bekleriz :d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık