Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Doflamingo’yu niye karıştırıyorsun.Dof karşısındaki performansı umrumda değil.Ben adamın kendi dediği Luffy ile vs atarsak şöyle olur laflarına bakıyorum.Fuji’yi sivilken amiral olabildiği için örnek verdim aynısını Ryokugyu için de söylerim.Denizcilerden gelmedikleri bilgisini öğrendik değil mi ? Bu örneği vermemin sebebi bakın dış dünyada amiral olabilecek seviyede karakterler var demek için.Çünkü amiral seviyesinde karakterler sadece denizcilerde yetişiyor gibi yanlış bir algı var.Birde hepsinden güçlü 4 imparator var hepsi bu kadar sanılıyor.Amiral seviyesinde yada o arada bulunan başka kimse yok gibi bir düşünce var.Luffy beşinci imparator olurken imparatora yaklaşamayacağını zaten Teach onayladı güldü geçti bunu biliyoruz.Fakat sonuçta bir sağ kol indirmeyi başardı ödülü de buna göre onların üstünde verildi.Marco,Kata gibi adamlar da mf savaşında gördüğümüz üzere bir iki günden önce amirallere yenilecek adamlar performansı vermediler.Marco’ya kısa sürede üstünlük sağlayan amiral olmadı misal.Şimdi Kata’yı yenen adamın bu seviyenin üstüne en az 2 power up aldığı düşünülünce amirallere galip geleceğini düşünmek bence gayet normal bir sorun yok yani.
Dış dünyada amiral seviyesinde adamların olmasının ne gibi tuhaf bir tarafı var? Beyazbıyık dünyanın en güçlü adamıydı, ama milletin açlıktan kırıldığı bir köyde yaşıyordu. Yahu Carmel gibi çocuk tacirliğinin kitabını yazmış bir kadın, Linlin'i satacağı zaman diyor ki "Bu çocuk ileride amiral ya da filo amirali olur". Bunu dediği çocuk şu an bir İmparator, eğer satış gerçekleşseydi amiral ya da filo amirali olarak görecektik kendisini. Bu bile yeterli veriyi sağlıyor.

Luffy'nin Katakuri'yi nasıl yendiğini hepimiz gayet iyi biliyoruz. Sanki böyle kıran kırana bir dövüş olmuş gibi lanse etme lütfen. Luffy eğer hakisi bittiğinde şansına Brûleé'ye denk gelmese, orada ölecekti. Morgans eğer haberi düzgün yapmış olsaydı, Luffy'nin bu kadar ödülü olmayacaktı. Şans faktörü ile meydana gelen şeyleri Luffy'nin gücü gibi göstereceksen hiç tartışmayalım. Bu zamana kadar Luffy'nin karşısına amiral seviyesinde olan iki kişi çıktı, onlara karşı olan performansı da ortada.
 
Luffy arc sonu gerçekten yonkou gücünde olsaydı belki ama olmayacak bu yüzden en fazla aokijiyi alır arc sonu
 
Hala bazı şeyleri anlamamak beni üzüyor. Luffy, Enzo ve Sanji bu saatten sonra değil amiral Roger, Wb getirin yine yenilmezler.

Hele Luffy için artık rakip diye getirmeyin amiralleri. Bişey olur bişeyler olur mantıklı mantıksız ve sonuç belli.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık