Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Öyle zaman gelcek ki,amiral Luffy'e saldırmaya çalışacak Sanji'den ayarı yiyecek oturacak asağı.

Luffy bu arc sonunda bir amiralle kapışacak,zorda olsa yenecek düzeye gelir.
 
Fuji daha dressrosada ikimiz için de kötü olur dövüşmemiz diyor.Oradan benim anladığım Luffy'e şansın var bana sıkıntı çıkarırsın demek istiyor.Yani anlaşılan kazanma şansı yüzde yüz değil.Maç ortada olmasa da dörtte bir şansı var gibi ki öyle bir övgü aldı.Düşünün oradan beri aldığı power uplar ile şimdi ne olur.Özellikle kral haki kombinasyonu ayrı bir olay lig atlatıyor.
Hangi sayı da diyor bunu acaba? Kapıştıkları sahne olan 799. sayı da göremedim öyle bir şey. Eğer dediyse daha öncesinde Fujitora vicdanen bana sıkıntı çıkaracağını düşünmüştür. :D

Hajrudin tutmasaydı, Fuji Luffy'i geldiği yere tekrar geri gönderiyordu. Nasıl iki taraf için kötü oluyormuş dövüşmek anlamadım. Baya tek taraflıydı o kapışma. :ehe:
 
Katakuri'nin amiral kadar bitiriciliği olduğunu sanmıyorum amiraller daha tehlikeli ataklara sahip.

En güçsüz sağ kol görüyordun ya, hatta amiral adayı olamaz King dedim de laf etmedin o çöpü ne katıyorsun gibisine dedin. Katakuri, Marco'yu desene diyordun.
Eee En güçsüz demek bir klasman altı demel değil ki ? Şuana kadar gördüklerimiz arasında hala en güçsüz :D

Hem o zamanlar King'in bir tane olumlu hareketi yoktu Zoroyla eşleşince yüceltti ezik mangaka.. adamı övebileceğim sahne yokken ne yapacaktım tabiki Kata, Marco söyle diyecektim :)
 
Eee En güçsüz demek bir klasman altı demel değil ki ? Şuana kadar gördüklerimiz arasında hala en güçsüz :D

Hem o zamanlar King'in bir tane olumlu hareketi yoktu Zoroyla eşleşince yüceltti ezik mangaka.. adamı övebileceğim sahne yokken ne yapacaktım tabiki Kata, Marco söyle diyecektim :)
Zoro'nun rakibi olduğu için yücelteceğini bilmen lazımdı. Fuji de Zoro'nun rakibi olacaksa onu da yüceltecek.
 
Yahu "Luffy, Beşinci İmparator oldu" lafını bir geçelim. Çok şükür seriyi Morgans'ın gazetesinden okumuyoruz, gerçeklerin farkındayız. Luffy iki Tatlı Komutanı'nı da zorla ve bir sürü başka etmen sayesinde alabildi. Issho'yu ben sivilken görmedim, sen gördün mü? Adamın gücüne dair bir çıkarım yapacak durumumuz olmadı, fakat o rütbeyi bu adama vermişlerse, demek ki seviyesi diğerleri ile aynıdır. Doflamingo'nun artistlik yapmadığı adam yok seride, onun lafını baz alarak Issho'nun seviyesini aşağıya çekiyorsun. Asıl böyle mantık olmaz.
Doflamingo’yu niye karıştırıyorsun.Dof karşısındaki performansı umrumda değil.Ben adamın kendi dediği Luffy ile vs atarsak şöyle olur laflarına bakıyorum.Fuji’yi sivilken amiral olabildiği için örnek verdim aynısını Ryokugyu için de söylerim.Denizcilerden gelmedikleri bilgisini öğrendik değil mi ? Bu örneği vermemin sebebi bakın dış dünyada amiral olabilecek seviyede karakterler var demek için.Çünkü amiral seviyesinde karakterler sadece denizcilerde yetişiyor gibi yanlış bir algı var.Birde hepsinden güçlü 4 imparator var hepsi bu kadar sanılıyor.Amiral seviyesinde yada o arada bulunan başka kimse yok gibi bir düşünce var.Luffy beşinci imparator olurken imparatora yaklaşamayacağını zaten Teach onayladı güldü geçti bunu biliyoruz.Fakat sonuçta bir sağ kol indirmeyi başardı ödülü de buna göre onların üstünde verildi.Marco,Kata gibi adamlar da mf savaşında gördüğümüz üzere bir iki günden önce amirallere yenilecek adamlar performansı vermediler.Marco’ya kısa sürede üstünlük sağlayan amiral olmadı misal.Şimdi Kata’yı yenen adamın bu seviyenin üstüne en az 2 power up aldığı düşünülünce amirallere galip geleceğini düşünmek bence gayet normal bir sorun yok yani.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık