Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zaman Atlamasından Sonraki En Güçlü Süpernova Hangisidir?

2 yıl sonra en güçlü süpernova


  • Kullanılan toplam oy
    415
Kidd hapiste ağırlık taşırken luffy’le nerdeyse denkti tek kol olmasına rağmen. Hem kuvvet hem hızda altta kalmıyor(taşırken koşuyorlar yani hız da var. Tabi g2 yoktu).
Dayanıklılığa baksak big mom’dan sağlam dayak yedi ama hala sırıtıyor.

Meyvesiz ve hakisiz hallerine bakarsak luffy’le aynı sayılırdı. Kral hakisi de var. Ve big mom’la o uğraşacakmış gibi duruyor.

Gelecek gören ve içten patlatan luffy seviyesinde çıksa saçma olurdu. O power up’lardan önceki luffy’e iyi rakip olacak biri.

g3 yerine dev metal kolu var. G2 hızı olmasa da itme ve çekme, sıkıştırma gibi teknikleri var. G4 karşılığında da kendini sürekli yenileyen dev robotu var. Sadece elleri bile kaido kadardı.

Diğer süpernovalara kıyasla güçlü. Meyvesi law kadar iyi değil ama fiziksel gücü daha iyidir. Artı olarak kral hakisi var.
 
Urouge ve Bege büyük sürprizler oldu.Şimdilik Kid diyorum ama Urouge ilk sırayı kapabilir.Oruç reisin gücü Elbaf ile birlikte uyumlu belki orada karşımıza çıkar.
 
Elbette Zoro en güçlü döndü. :D Kral hakiyi ortaya çıkarırsa Luffy geçerdi.Oda’nın büyük bir hatası oldu.2 seneden sonra Zoro karşısına geçip diyecekti ki sen mi büyüksün yoksa ben mi görelim kazanan kaptan olsun.Vs atacaklardı kazanan kaptan olacaktı Luffy ve Zoro fanlarının tartışması da ilelebet bitecekti.Ah mangayı bana verecekler. :p Ama dur ya öyle olursa da para kazanamayız Luffy ve Zoro fanları birbirini yemeden biz nasıl ekmek yiyeceğiz.:oleyo2: @Alpamis @RedTeroR :D
 
Kid'in hakkı çok yendi.
İleri silahlanma,geleceği görme ve kral hakisini saldırılarına ekleyebilme gibi özelliklere sahip değil.

Tabii bunlar çok özel yetenekler bunlardan sadece bir tanesine bile sahip olunca çok farklı kulvara çıkıyorsun.


Kid şuanda komutan seviyesinde bir adam.

Daha üst seviyelere çıkması için bir tane elit özellik lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık