Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Bende öleceğini ve hatta meyvesininde Zoro tarafından yenebileceğini düşünüyorum. Şimdi Sanji güç uyanışıyla Zoronun bir lig üstüne geçecek ve bide mithik kuşla birleşmesi falan var. Ezik kalan Zoro vatan için millet için der yer meyveyi bence. :D
siz fanlar yok musunuz :D sanji neden power up ile 1 lig üste geçsin zoroyla sanji arasında ne zaman 1 lig fark oldu en fazla lig farkı ikisi çocukken sanji açlıktan hapishanede yatarken zoronunda kuinayla savaştığı zamanlar olmuştur onun dışında hiç çok farkları olmadı bu ikisinin
 
Son düzenleme:
Eiichiro Oda, Marco'yu gösterecekti bize sorsan.. Marinefordda daha rahat çiziliyordu seviyesi her şeyi.. bir tane kesilen kanadından alev topu yapmak için mi getirdi wano'ya.. çok güzel
 
İhtimal vermemeni tavsiye ederim, luffy kaido karşısında durduğu sırada özel bir saldırı bile kullanmadan(gear-gum gum tarzı) ayak uyduruyordu ama yamato özel saldırılarla birlikte kaidoya kafa tutabiliyor.
Yamato özel saldırı kullanıyor da sanki Kaido boşa sallıyor sopasını, daha geçen bölüm Luffy'e tek atan Thunder Baguaları çarpıştırdılar.
 
Sağ kol seviyesi Luffy, Wano’nun başında Kaido’ya hiçbirşey yapamayıp ondan tek yemişken; Yamato’nun yapabildiklerine bakarsak, Yamato’ya sağ kol ve ya daha altı oy verenlerin acilen oylarını değiştirmekeri lazım.
 
Yamato özel saldırı kullanıyor da sanki Kaido boşa sallıyor sopasını, daha geçen bölüm Luffy'e tek atan Thunder Baguaları çarpıştırdılar.
O kafayla bakarsan daha geçen bölüm luffy kaidoyu kral hakisiz yere yapıştırdı sonra kral hakili saldırı ile bir kere daha yapıştırdı ha bunu yaptı ha şunu yaptı kafasına girmek saçma şuan görünen ortada luffy kaidoya karşı düz dalarak hasar verirken yamato elinde ne varsa(meyve+ haki + özel saldırı) bu kadar şey ile kaidoya vuruyor iken kaido halen normal bir şeymiş gibi konuşabiliyor ama luffy ile savaşırken konuşmuyor direkt birbirine giriyorlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık