Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Kaido'yu Zoro'nun Öldürme Olasılığına Dair

Ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    228
Tayfada gerçek manada kaido ile alıp veremediği olan tek kişi aslında Zoro. Luffy kendisi savaş açtı. Zoro ise wanolu biri. Babası da wanolu. Onun için vatan meselesi. Sadece kendisi bunu bilmiyor. Öğrenince farklı şeyler göreceğiz. Ryumanın torunu vatanını kurtaracak.
Vatan, millet, santoryu!

Hocam Zoro cidden böyle vatan millet değerlerine sahip biri mi gerçekten? Korsancılık oynamıyoruz diyen adam bu ya. Wano anan Ryuma baban deseler, o zaman hem Enma'yı hem Hazan Suyu'nu alırım der.
 
Vatan, millet, santoryu!

Hocam Zoro cidden böyle vatan millet değerlerine sahip biri mi gerçekten? Korsancılık oynamıyoruz diyen adam bu ya. Wano anan Ryuma baban deseler, o zaman hem Enma'yı hem Hazan Suyu'nu alırım der.
Desin demede haklı. Babasının katilinin kaido olduğunu öğrensin yeter. Yasuinin bile intikamını alıcam diyen zoro, kaidoya da bilenir.
 
Serinin ana karakteri Zoro değil Luffy, -ayrıca hadi Zoro Kaido'yu kesti Luffy kimi kesecek? Shanks'i falan mı? :D ne olursa olsun böyle bir şeyin imkânı olduğunu düşünmüyorum yardımı fazlasıyla dokunur o ayrı konu.
 
Luffy niye birini kesmek zorunda oluyor?
Çünkü ana karakter o :D
Hatta daha da ileri giderek şunu söyleyeyim Luffy olmasa Zoro en başta bağlandığı yerde açlıktan ölmüş olurdu. Hadi bir şekilde kurtuldu kaçtı varsayalım kurtulsa da ortada Luffy olmadan Hasırşapka Korsanları olmazdı -ne Nami ne Sanji ne Brook vs. hepsi kendi hâlinde takılır ve potansiyellerini kullanamazlardı geliştiremezlerdi yine burada takımın ve en önemlisi Luffy'nin etkisi var- Ayrıca Zoro'yu geliştiren şeyin sadece hırs ve çalışma olduğunu düşünmüyorum, Luffy'e olan bağlılığının da -üst ast ilişkisi olarak değil de arkadaş ilişkisi olarak- geliştirdiğini düşünüyorum Morioh arcındaki acıyı üstlenme sahnesini örnek verebiliriz mesela buna. Demek istediğim karakterleri sevmek başka bir şey ana karakteri kabullenmek başka bir şey. Ne Luffy'nin ne de başka bir karakterin fanı olmasam da Luffy'nin seriye olan etkisi yadsınamaz.
 
Son düzenleme:
Çünkü ana karakter o :D
Hatta daha da ileri giderek şunu söyleyeyim Luffy olmasa Zoro en başta bağlandığı yerde açlıktan ölmüş olurdu. Hadi bir şekilde kurtuldu kaçtı varsayalım kurtulsa da ortada Luffy olmadan Hasırşapka Korsanları olmazdı -ne Nami ne Sanji ne Brook vs.hepsi kendi hâlinde takılır ve potansiyellerini kullanamazlardı geliştiremezlerdi yine burada takımın ve en önemlisi Luffy'nin etkisi var- Ayrıca Zoro'yu geliştiren şeyin sadece hırs ve çalışma olduğunu düşünmüyorum, Luffy'e olan bağlılığının da -üst ast ilişkisi olarak değil de arkadaş ilişkisi olarak- geliştirdiğini düşünüyorum Morioh arcındaki acıyı üstlenme sahnesini örnek verebiliriz mesela buna. Demek istediğim karakterleri sevmek başka bir şey ana karakteri kabullenmek başka bir şey.
Dünya Lütfünün yüzü suyu hürmetine dönüyor diyorsun anladım xD
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık