Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido %100'ünde değil veya %100'ünde, çok fark eden bir şey yok bence. Luffy de %100'ünde değil, Kaido'yla karşılaşmadan önce dövüştü. Hasar yedi ya da yemedi, enerji harcadı ve sonrasında kendinden gücü epeyi fazla bir Kaido'dan hunharca dayak yedi.
Çatıda 5 nova varken hepsi iş yaptı (Kid'in yaptığı iş tartışılır :flaugh:) ama Luffy olmasaydı hepsi paramparça olmuştu izlenimi aldım ben (Zoro da, Luffy'i Kaido'nun ağzından kurtardı tabii).
Söylemek istediğim şey, çatıdaki 5 nova'nın performansı da Luffy sayesinde oldu ne yazık ki.
Şu an adadan Luffy'i çıkart, Kaido'yu durdurabilecek/yenebilecek bir kişi var mı adada?
Daha neyin tartışması dönüyor şu an? 1 vs 1 değil diye görüyorsunuz da, işin sonu o olacak, Luffy olmasa maalesef, Kaido şu an durdurulamaz. Bu da savaşı 1 vs 1 yapar her şekliyle.
Luffy'nin savaşın başında Kaido'dan güçsüz olduğu aşikar, fakat savaşın sonunda Luffy üste çıkacak, bence bu da aşikar. Bu savaş sonrasında da Luffy, Kaido vs'sinde %100'lerinde olsalar da, Luffy'nin vs'yi alabileceği seviyeye gelecek.
Ha tüm bunlar mantıklı mı? ahahahah
Ama benim gördüğüm, Oda'nın bize anlattığı hikaye bu şekilde.
Kid in Kaido ya yaptığı bu işte

 
Kaido çok güçlü len harbiden. Demek bir yonkou demek bu demek. Bir de şu luffy kendi dövüşüne karıştırmazcılar bitin de kurtulalım sizden :D Adamın dövüşüne girmeyen kalmadı. Veletten bile yardım alıyor :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık