Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birincisi 10 dakika dinlenip dinlenmediğini bilmiyoruz. İkincisi 10 dakika sonra deposu dolmuyor, Doflamingo hakim geri mi gelmişti dedin Mugiwara şeklinde laf sokuyordu tam hakisini kullanamadığı için. Bunları iyi biliyorsun ya.
10 dakika hakisi g4 ile bittikten sonra kendine gelmesi için şart bu arc Law da söylüyor Kid ne ara saldırı aldı diyince.Depoyu fulleyemeyebilir orada haklı olabilirsin.Ama bizim gördüğümüz etki baya iyydi kaidoya kral haki ekleyip vurdu baya.Hakisi düzelmiş gibi duruyor.Kid tepkisi de koca ana ruhunu çekti dediğiniz yerle aynı.koca ana birşey yapmamış hakisi bitmiş orda tek saldırıda.
 
10 dakika hakisi g4 ile bittikten sonra kendine gelmesi için şart bu arc Law da söylüyor Kid ne ara saldırı aldı diyince.Depoyu fulleyemeyebilir orada haklı olabilirsin.Ama bizim gördüğümüz etki baya iyydi kaidoya kral haki ekleyip vurdu baya.Hakisi düzelmiş gibi duruyor.
Kendine gelmesi için demiyor. Luffy Katakuri dövüşünde kendi hareket edebilecek haldeydi. Ataklarında haki yoktu ama o yüzden Peros'un şeker duvarını yıkamamıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık