Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendine gelmesi için demiyor. Luffy Katakuri dövüşünde kendi hareket edebilecek haldeydi. Ataklarında haki yoktu ama o yüzden Peros'un şeker duvarını yıkamamıştı.
Neyse işte haki kullanamayacak diyor Law.Hakisiz dövüşmeye kalkmaz zaten Kaido ile.10 dakika sonra haki kullanmaya başlıyor tekrar.Öyle döndü kral hakiyle dokunmadan vurmaya başladı.Bence beklemiştir gücünü toplayana kadar.
 
Zoro'dan bahsediyoruz tabi ki. Bir şüphen mi var bu konuda ? :hoo:
evet ben bıktım zoro ve sanji fanlarıyla güç tartışmaktan madem kk leveli luffyle eşit potansiyeli var o zaman kendi gitsin kaidouya hem kılıç luffynin meyvesinden çok iş yapar böyle düşünen sanjiciler zorocular falan varsa madem öyle gitsinler yapsınlar o zaman boş boş takılmasınlar sağ kollarla niye kingden yumruk yiyor o zaman gitsin kessin kingi bitirsin işi
 
Keramet kılıçta Zoro'da değil. Kılıcı Luffy de sallasa Kaido'da yarık açabilir.
Ya o kılıcı oraya ortaya dik. Kaido o kılıcı görsün. Oden gelsin aklına Choppar kan alır Kaido'dan.:hhh:
Az önce farkettim Luffy dışında Kaido'ya zarar verenlerin hepsi Oden sayesinde zarar vermiş. Kınlar Oden'in ruhunu kullandı zarar verdiler. Sonra Zoro afedersiniz içine Oden ruhu kaçmış Enma zarar vermiş adama. Yani bunların hepsi 20 yıl önceki bir adamın etkisi. Zaten Yamato'nun Kaido tutmaktan başka yaptığı birşeyini görmedik. Sadece Kaido'yu Luffy gelene kadar tutacağını kendisi söyledi. Yani 20 yıl önceki adamın açtığı yara yüzünden hafif yaralar alıyor Kaido. Bundan sonra Luffy Kaido'yu yense 20 yıl önce aldığı yarayı ortaya atıp 20 yıl önce aldığı yatakr var diyip 1 vs 1 kabul etmemek saçmalık olur. Diğer kişiler sarhoş Kaido'yu ayılttılar. Luffy bayıltacak. Killer ve Law'ın zararları var. O kadar da olsun. Adamlar işe yaramaz görünmesin o kadar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık